1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2021 22:32

Ναράνχο: «Πλεονέκτημα ότι έχουμε τρία χρόνια τον ίδιο κορμό»

Με το χαμόγελο της ικανοποιήσης ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριές του για την συγκέντρωση που είχαν καθόλη την διάρκεια των αγώνων στη Λάρισα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην Στέλλα Χριστοδούλου και στην Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μας αυτό το τριήμερο. Ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας σε υψηλό επίπεδο και αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια που το κατάφεραν. Το πλεονέκτημα που έχουμε με τις άλλες ομάδες είναι ότι έχουμε τρία χρόνια τον ίδιο κορμό. Η Βασιλαντωνάκη και η Χριστοδούλου αυτή τη περίοδο παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, ειδικά η Στέλλα αυτή τη στιγμή είναι για μένα από τις καλύτερες πασαδόρους στην Ευρώπη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να επαναλάβουμε τις εμφανίσεις που κάναμε στη Λάρισα και την Αυστρία».

Η κεντρική της Εθνικής Ιωάννα Πολυνοπούλου που έκανε τη πρώτη της επίσημη εμφάνιση με τη γαλανόλευκη φανέλα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε η στιγμή να αγωνιστώ με τη φανέλα της Εθνικής σε επίσημο παιχνίδι. Ειδικά που συνδυάστηκε με νίκη με καλή εμφάνιση. Το συναίσθημα είναι τέλειο.

Είναι σημαντικό που τελειώσαμε στη Λάρισα με τρεις νίκες χωρίς χαμένο σετ. Δείξαμε ότι δένουμε ως ομάδα και πως είμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει του δεύτερου τουρνουά στην Αυστρία. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στις μητέρες όλου του κόσμου και έτσι και εγώ από την πλευρά μου θέλω να το αφιερώσω στη μητέρα μου».

Η λίμπερο της ομάδας Μαριαλένα Αρτακιανού είπε:
«Καταφέραμε και ολοκληρώσαμε το πρώτο τουρνουά χωρίς απώλειες και είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα δεν θέλουμε να χάσουμε την συγκέντρωσή μας. Μπορούμε να πάρουμε και εκεί άλλες τρεις νίκες και αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη αλλά και όλες όσες πετύχαμε εδώ στη Λάρισα στη μητέρα μου και σε όλες τις μητέρες του κόσμου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ