1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2021 13:10

Θερμή υποδοχή στο λιμάνι της Ερμούπολης στους κυπελλούχους Λιγκ καπ του Φοίνικα ΟΝΕΧ (vid)

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στους "ήρωες" της Βέροιας, τους αθλητές, το τεχνικό και διοικητικό επιτελείο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου που κατέκτησαν το φετινό League cup, και οι οποίοι έφτασαν το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι της Ερμούπολης, οι φίλοι της ομάδας και μάλιστα κάτω από βροχή.

Το Blue Star Paros που μετέφερε την αποστολή της ομάδας με την κούπα σφύριζε ρυθμικά από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι να δέσει το πλοίο και να ανοίξουν οι πόρτες.

Εκεί τους περίμεναν αρκετοί φίλοι της ομάδας με σημαίες, και καραμούζες οι οποίοι με συνθήματα και τραγούδια αποθέωσαν σύσσωμη την αποστολή για την πολύ μεγάλη της επιτυχία.Πρώτος από το καράβι κατέβηκε μαζί με το κύπελλο, ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Καφτηράνης και ακολούθησαν οι υπόλοιποι «Πειρατές» οι οποίοι τίμησαν την Σύρο και τον ομαδικό αθλητισμό του νησιού, με τη μεγάλη τους επιτυχία.

Στο λιμάνι για την υποδοχή βρέθηκε και ο δήμαρχος, Νίκος Λειβαδάρας, δημοτικοί σύμβουλοι όπως και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο της υποδοχής στο λιμάνι της Ερμούπολης:

 

 

Πηγη: Cyclades24sports.gr

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ