1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2021 18:35

Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης (Δήμαρχος Βέροιας): Πρωτεύουσα και του βόλεϊ

Ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιατζιδης μίλησε με την σειρά του για την διοργάνωση, τις πυρετώδεις προετοιμασίες αλλά και την επιθυμία του η πόλη της Βέροιας να μετατραπεί σε πρωτεύουσα και του βόλεϊ, σε συνδυασμό με την δημιουργία ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου. Πιο αναλυτικά ο κ. Βοργιατζίδης υποστήριξε:

«Η Βέροια, μία πόλη που έχει χαρακτηριστεί ως μητρόπολη του χάντμπολ, με το οποίο έχουν γραφτεί χρυσές σελίδες. Το χάντμπολ μας έδωσε την εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις.

Είμαι χαρούμενος που πλέον μπορώ και συζητάω και για το βόλεϊ. Έχει γίνει καταπληκτική δουλειά από την διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες του Φίλιππου Βέροιας και πλέον ο σύλλογος έχει μπει σε ένα ανώτερο επίπεδο. Συναγωνίζεται με τις καλύτερες ομάδες του Ελληνικού βόλεϊ και θα προσπαθήσει το επόμενο διήμερο να διεκδικήσει και έναν τίτλο. Πριν 2-3 χρόνια αν συζητούσαμε αυτό το ενδεχόμενο, ίσως γελούσαμε.

Άρα αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη προσπάθεια έχει γίνει. Αυτός είναι και ένας λόγος που κάνουμε στη Βέροια το φάιναλ-4, ως επιβράβευση αυτών των ανθρώπων. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κυλήσουν όλα ομαλά από όλες τις απόψεις και στο τέλος να είναι τροπαιούχος η καλύτερη ομάδα.

Δεν κρύβω την θέλησή μου να είναι ο Φίλιππος Βέροιας νικητής, αλλά σε κάθε περίπτωση να κερδίσει ο καλύτερος. Επίσης θέλω να πω πως είναι σημαντικό η διοργάνωση του Λιγκ Καπ, καθώς φέρει το όνομα του κορυφαίου ίσως Έλληνα βολεϊμπολίστα, του Νίκου Σαμαρά, ο οποίος έφυγε νωρίς και δεν τον ξεχνάμε».

Σε ερώτηση για την δημιουργία νέου κλειστού γυμναστηρίου στη Βέροια είπε:

«Σχεδιάζουμε την δημιουργία ενός κλειστού γυμναστηρίου, μεγαλύτερου του τωρινού και προσπαθούμε να το εντάξουμε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Αξίζει τον κόπο, ειδικά για τα μικρά παιδιά που ο αθλητισμός είναι η διέξοδός τους».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ