1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2021 15:08

Ιταλία: Η Περούτζια απέλυσε τον προπονητή της Βιτάλ Χέϊνεν

Η ήττα με 1-3 και η κακή κυρίως εμφάνιση της Περούτζια στην πρεμιέρα των τελικών πλεϊ οφ από την Λούμπε, πυροδότησαν εξελίξεις στον Ιταλικό σύλλογο, με την άμεση απομάκρυνση του προπονητή Βιταλ Χεϊνεν από τον πάγκο της ομάδας.

Η διοίκηση που ήθελε ένα «ηλεκτροσόκ» για να «ξυπνήσει» τους παίκτες και να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχεια της τελικής σειράς, προχώρησε στην αντικατάσταση του Βέλγου κοουτς που είναι παράλληλα και προπονητής της εθνικής Πολωνίας, ελπίζοντας σε βελτίωση της απόδοσης της ομάδας. Την  θλεση του πήρε ο υπηρεσιακός, Κάρμιν Φοντάνα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την αλλαγή προπονητή αναφέρει:

«Η Περούτζια ανακοινώνει ότι χώρισαν οι δρόμοι της με τον προπονητή Βιτάλ Χέϊνεν. Ξεκινώντας από το επόμενο ματς την Κυριακή, μέχρι το τέλος της τελικής σειράς του πρωταθλήματος, η ομάδα θα είναι υπό την καθοδήγηση της Κάρμιν Φοντάνα. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Βιταλ Χεϊνεν για τις τελευταίες δύο σεζόν που ήταν στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή τύχη στη μελλοντική του καριέρα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ