1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2021 00:26

Ιταλία: Επέστρεψε στη Μόντενα για τρία χρόνια ο Ενγκαμπέ

Και επίσημα παίκτης της Μόντενα για τα τρία επόμενα χρόνια θα είναι ο Έρβιν Ενγκαμπέ. Ο 30χρονος (1μ94) Γάλλος σούπερσταρ μετά από μια μέτρια τριετία στη Ζενιτ Καζάν, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Μόντενα για να την οδηγήσει ξανά σε τίτλους.

Μάλιστα η πρόεδρος της ομάδας Κατια Πέτρι ανάρτησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, την είδηση της επιστροφής του Ενγκαμπέ με ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα και μια κοινή τους φωτογραφία από παλιότερη επιτυχία της ομάδας.

Ο διεθνής Γάλλος ακραίος που είναι παράλληλα και ράπερ με δισκογραφικές δουλειές, έχει κερδίσει με τους «τρικολόρ» το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δύο χρυσά και χάλκινα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Νations League.

 Σε επίπεδο συλλόγων έχει κατακτήσει 1 Γαλλικό Πρωτάθλημα και 3 αντίστοιχα Κύπελλα, 1 Ιταλικό Πρωτάθλημα, 2 Κύπελλα Ιταλίας και 1 Σούπερ Καπ και τέλος στη Ρωσία 2 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ