1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2021 00:25

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Αυτή η θέση ήταν που μας άξιζε πραγματικά»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά την ολοκλήρωσημε του ντέρμπι με τον Φοίνικα:

«Είναι τιμητική η τρίτη θέση σε ένα δύσκολο και ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Διεκδικήσαμε πράγματα στο πρωτάθλημα, κάποια τα κάναμε σωστά, κάποιες ήττες κόστισαν. Αυτή η θέση ήταν που μας άξιζε πραγματικά, άρα δεν μπορούμε να πούμε πως ο Παναθηναϊκός με τις συνθήκες αυτές ότι μπορεί κάθε χρόνο να παίρνει το πρωτάθλημα.

Αυτός όμως είναι ο στόχος μας. Είμαστε ακόμα στη διαδρομή, ήδη έχει ξεκινήσει η μηχανή και δουλεύει για του χρόνου. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό Απρίλη μήνα και αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση. Θέλουμε να κάνουμε άλλο ένα βήμα σταθεροποίησης. Τώρα θα ξεκινήσουμε με την Εθνική στο Βραχάτι. Ότι οργανωτικό υπήρχε λύθηκε και οι κλήσεις έχουν γίνει.

Οι προκρίσεις είναι μία δύσκολη διαδικασία. Έχουμε μπροστά μας το Μαυροβούνιο με παίκτες που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Εμείς ξέρουμε ότι η Εθνική μας και οι αθλητές μας θα τα δώσουν όλα.

Πιστεύουμε ότι θα πάρουμε για δέυτερη σερί φορά την πρόκριση. Είναι σημαντικό να είμαστε σε μεγάλα τουρνουά. Μας είχε λείψει αυτό, το κάναμε πρόπερσι και πιστεύουμε ότι θα γίνει και φέτος. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας και να μας στείλετε την θετική σας ενέργεια».

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού Σωτήρης Συναδινός είπε:

«Φέτος ήταν μία απαιτητική και πιεστική σεζόν. Το πρόγραμμα είχε πολλούς αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα. Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε, αγωνιζόμασταν συνεχώς για το καλύτερο. Όλοι επιθυμούμε να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο, όπως του Πανταλέοντα. Ο Σωτήρης είναι ένας τεράστιος αθλητής και πρότυπο για τους μικρότερους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ