1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2021 16:56

Στέλνουν τον Ιγκόρ Γιούρισιτς του Φοίνικα ΟΝΕΧ στον πάγκο της Κούζμπας

Στη Ρωσία και στον πάγκο της Κούζμπας Κεμέροβο του Ιβάν Ζαίτσεφ, στέλνει με σημερινό δημοσίευμα του, τον Κροάτη προπονητή του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, Ιγκόρ Γιούρισιτς, το γνωστό σαϊτ του παγκόσμιου βόλεϊ, «Worldofvolley».

Η Κούζμπας απέτυχε φέτος να πάρει τον τίτλο του Ρωσικού πρωταθλήματος, καθώς στον ημιτελικό του Final-6,ηττήθηκε με 3-2 από την Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης η οποία έχασε στον τελικό 3-1 από την Ντιναμό Μόσχας. Ο Ρωσικός σύλλογος τελικά τερμάτισε τέταρτος, με αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας Αλεξεϊ Βερμπόβ να θεωρείται παρελθόν από την ομάδα του Κεμέροβο.

  Στο θέμα του το «Worldof volley» επικαλείται φήμες από τη Ρωσία αλλά και δική του πηγή, η οποία αναφέρει ότι ο Κροάτης κοουτς θα αφήσει την Ελλάδα και τους «Πειρατές» με τη λήξη των υποχρεώσεων, για να επιστρέψει στη Ρωσία και να αναλάβει τον πάγκο της Κούζμπας. 

Πιο αναλυτικά το κείμενο αναφέρει:

«Όπως έχουμε ήδη γράψει, υπάρχουν ήδη φήμες στη ρωσική κοινωνία του βόλεϊ για την επιστροφή του Αλεξέϊ Βερμπόβ στη Ζενίτ Καζάν, και σύμφωνα με τις πηγές μας, ο Κροάτης προπονητής Ιγκόρ Γιούρισιτς θα πρέπει να είναι ο διάδοχός του και ο νέος προπονητής της Κούζμπας Κεμέροβο. 

Ο Κροάτης προπονητής ξεκίνησε το 2020/21 ως επικεφαλής προπονητής της Μπελογκόριε, αλλά λόγω των μη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων στο εθνικό πρωτάθλημα, οι Ρώσοι «γίγαντες» τερμάτισαν τη συνεργασία μαζί του.

Από τον Ιανουάριο βρίσκεται στο τιμόνι του Φοίνικα Σύρου, που είναι στην δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος και όπως έχουμε μάθει από την πηγή μας, θα επιστρέψει στη Ρωσία από την επόμενη σεζόν. Πριν από τη σύντομη εμπειρία του στην Ελλάδα και τη Ρωσία, ο Γιούρισιτς πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής του καριέρας εργαζόμενος στη Γαλλία (κέρδισε το εθνικό κύπελλο με την Tourcoing το 2018).»

 Πηγή: Worldofvolley.com

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ