1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2021 14:33

Γαλλία: Και επίσημα ο Βραζιλιάνος Μπερναντίνιο στον πάγκο των «τρικολόρ»

Κίνηση-«βόμβα» από την Γαλλική Ομοσπονδία Βόλεϊ (FFVolley), η οποία ανακοίνωσε επίσημα ότι ο θρυλικός Βραζιλιάνος προπονητής «Μπερναντίνιο» θα είναι ο διάδοχος του Λοράν Τιλί στον πάγκο των «τρικολόρ», μετά τους Ολυμπιακούς  Αγώνες του Τόκιο.

 Σύμφωνα με την Γαλλική ομοσπονδία  η συνεργασία με τον Βραζιλιάνο κόουτς θα είναι τριετή και θα οδηγήσει την εθνική ανδρών, στους επόμενους Ολυμπιακούς του 2024 στο Παρίσι.

Ο Μπερνάντο Ρεζέντε Μπερναντίνιο θα κάτσει αρχικά στον πάγκο των «τρικολόρ» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου που θα διεξαχθεί σε 4 χώρες (Πολωνία, Τσεχία, Φινλανδία, Εσθονία), και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 στη Ρωσία.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος τεχνικός εχει κερδίσει ως τώρα στην καριέρα του,  2 Ολυμπιακούς τίτλους (2004, 2016) σε 4 τελικούς, 3 τίτλους Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIVB σε 4 τελικούς και 8 Παγκόσμια Πρωταθλήματα FIVB σε 13 τελικούς με την Εθνική Ομάδα Ανδρών της Βραζιλίας μεταξύ 2001 και 2016.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ