1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2021 00:51

‘Ιγκορ Γιούρισιτς: «Εξαντλητική η σειρά των αγώνων»

Ο προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Ιγκόρ Γιούρισιτς είπε για την ήττα απο τον ΠΑΟΚ:

«Πρώτη σκέψη ήταν να ξεκουράσω κάποιους αθλητές και να δώσω χρόνο συμμετοχής στους υπόλοιπους. Έχουμε ένα αγώνα ακόμα για να δοκιμάσουμε κάποια σχήματα, το χρειαζόμαστε αυτό. Σήμερα στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, βρήκαμε μετά για λίγο τον ρυθμό μας, αλλά είναι δύσκολο να τον διατηρήσεις όταν ξεκινάς με μια εξάδα που δεν έχει ξαναπαίξει μαζί.

Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η σειρά των αγώνων είναι εξαντλητική και γι αυτό προσπαθήσαμε να ξεκουράσουνε κάποιους αθλητές και να τους προστατεύσουμε από τραυματισμούς. Το μυαλό μας είναι στο Λιγκ Καπ και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε αυτό το θεσμό».

Ο διεθνής ακραίος του Α.Ο.Φοινικα ΟΝΕΧ Θανάσης Πρωτοψάλτης δήλωσε:

«Είναι σημαντικό να ξεκουράσουμε την ομάδα ενόψει Λιγκ Καπ και παράλληλα να μη χάσουμε τον ρυθμό μας. Για αυτό και ο προπονητής μας έκανε αρκετές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του για το επόμενο παιχνίδι. Εμείς θα κάνουμε αυτό που θα μας ζητήσει και που έχει στο μυαλό του. Τα λάθη σήμερα έκαναν τη διαφορά. Είμασταν επιπόλαιοι σε αρκετά σημεία και σίγουρα μας στοίχησαν. Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας, αλλά και τους χορηγούς μας για όλη τη στήριξη τους. Μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στο νησί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ