1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2021 02:07

Την υποψηφιότητα της με την κίνηση «Πρώτα το Βόλεϊ» ανακοίνωσε η Ελένη Καζάκου

Την υποψηφιότητα της στο πλευρό του Γιώργου Καραμπέτσου, και της κίνησης «Πρώτα το βόλεϊ» ανακοίνωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, μελος της επιτροπής ισότητας των φύλων της Ε.Ο.Ε. και πρόεδρος του ΟΠ Ακρωτηρίου, Ελένη Καζάκου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της κ.Καζάκου αναφέρει:

«Από πολύ μικρή ηλικία αγάπησα με πάθος τον αθλητισμό που έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και τον οποίο υπηρέτησα από διάφορες θέσεις ευθύνης.Το 2016 με αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Γεωργίου Καραμπέτσου να συμπορευτώ μαζί του στην εκλογική διαδικασία με την κίνηση «Πρώτα το Βόλεϊ» στην οποία ηγείτο σε μία αναμενόμενη δύσκολη τετραετία.

Η συνετή καθοδήγησή του, με γνώμονα την χρηστή διακυβέρνηση σε όλη την διάρκεια της θητείας μας συνέβαλε στην αποτροπή της οικονομικής κατάρρευσης της Ε.Ο.ΠΕ..

Η επιβράβευση της τιτάνιας αυτής προσπάθειας ήρθε από το "ΧΙΛΩΝ", το σύστημα αξιολόγησης των αθλητικών ομοσπονδιών που με βάση την οικονομική, διοικητική και διάφανη χρήση της η Ε.Ο.ΠΕ. κατατάχθηκε στην 1η θέση και στη συνολική αξιολόγηση την 3η θέση.Παρά τις οικονομικές δυσκολίες οι Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών επέστρεψαν στα σαλόνια των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μετά από απουσία 10 και 18 ετών αντίστοιχα.

Οι Εθνικές ομάδες υποδομών στελεχώθηκαν από αποσπασμένους καθηγητές Φυσικής Αγωγής από 10 σε 25 σε όλη την γεωγραφική επικράτεια.Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ στελεχώθηκε τεχνικά και είναι στο δρόμο για το Τόκιο.Να σημειωθεί ότι όλα τα έξοδα της διοργανώσεων στο μπιτς και σνόου βόλεϊ προέκυψαν από χορηγίες.

Η ψηφιακή αναβάθμιση άλλαξε το προφίλ της Ε.Ο.ΠΕ.. Η δημιουργία σύγχρονης ψηφιακής πύλης www.volleyball.gr, το ηλεκτρονικό μητρώο, ηλεκτρονικά δελτία και η αγωνιστική λίστα είναι πλέον εύχρηστα και προσβάσιμα από τα σωματεία.

Στις 27 Μαρτίου 2021 η κίνηση «Πρώτα το Βόλεϊ» που είμαι υποψήφια με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμπέτσο, ζητά ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης για την ολοκλήρωση του θεμελιωμένου πλέον προγράμματός της, προκειμένου να παραδώσει μία Ομοσπονδία οργανωμένη και αξιόπιστη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ