1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2021 23:17

Νίκολα Ματιάσεβιτς: «Λείπει η αυτοπεποίθηση από την ομάδα»

Ανοιχτά μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Νίκολα Ματιάσεβιτς ο οποίος στο ντεμπούτο του στον πάγκο του δικεφάλου γνώρισε την ήττα, για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας:

«Η Κηφισιά έπαιξε καλύτερα στο σερβίς και στην υποδοχή. Αυτό της έδωσε τη δυνατότητα στο να πάρει τη νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε. Να δουλέψουμε, να δουλέψουμε, να δουλέψουμε. Να γίνουμε καλύτεροι στο μπλοκ. Δεν ξέρω πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν, δεν είμαι μάντης, είμαι προπονητής.

Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλύτερα από ότι παίξαμε σήμερα. Είναι υποχρέωσή μας να παίξουμε καλύτερα. Εάν το κάνουμε αυτό θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Η ομάδα δεν έχει αυτοπεποίθηση. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που έβαλα χρησιμοποίησα τρεις πασαδόρους. Μπορεί κάποιοι να το σχολιάσουν αυτό, αλλά είναι νέα η ομάδα για εμένα».

 Γιάννης Τακουρίδης: «Ζητάμε συγγνώμη»

«Η Κηφισιά μας πίεσε από το σερβίς, είχε καλή υποδοχή. Ήταν μία κακή ήττα για εμάς. Δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα. Ήταν ήδη δύσκολα τα πράγματα, τώρα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα όσον αφορά τον στόχο του πρωταθλήματος. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις εξελίξεις με τον κορονοϊό και αν θα διεξαχθούν το Λιγκ Καπ και το κύπελλο. Καλούμαστε να δουλέψουμε με το νέο προπονητή, να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Ζητάμε συγγνώμη για την απόδοση και την εικόνα της ομάδας από τους φιλάθλους μας.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί φέτος με τον κορονοϊό, ούτε είμαι ο κατάλληλος για να πω τι έχει πάει λάθος. Σε μία ομάδα η ευθύνη ποτέ δεν βαραίνει μόνο έναν. Εμείς πρέπει να αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης μας ως παίκτες και γι' αυτό το λόγο ζητάμε συγνώμη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ