1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2021 00:51

Σάκης Ψάρρας : «Τεράστια επιτυχία για το Μίλωνα που χτίστηκε βήμα βήμα»

«Ο στόχος της ομάδας έχει επιτευχθεί. Και η ομάδα θα τερματίσει σε καλύτερη θέση από την 8η θέση και βγάλαμε νέα παιδιά για το ελληνικό βόλεϊ. Αυτό είναι τεράστια επιτυχία για το Μίλωνα που χτίστηκε βήμα βήμα μέσα σε μία δύσκολη χρονιά.

Τα νέα παιδιά είναι παρακαταθήκη για το βόλεϊ και για το Μίλωνα. Η επιτυχία ήμερα ήταν πως νικήσαμε άνετα έναν ισχυρό αντίπαλο που είχε απουσίες όπως εμείς και φάνηκε ταλαιπωρημένος λόγω του covid. Εμείς ήμασταν ψύχραιμοι και ώριμοι και αυτό κρατάμε. Κάναμε επαγγελματική νίκη. Συγχαρητήρια και στον Τέιλορ Χαντ που σήμερα ήταν όπως θέλω να είναι και όπως πρέπει να είναι σε κάθε αγώνα».

Ο Μίλτος Τσαρκάτογλου είπε για τον Μίλωνα:

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Ηταν μία βαθιά ανάσα και ψυχολογική τόνωση. Στη Βέροια είχαμε πολλές δυσκολίες, παίξαμε πέντε σετ ενώ σήμερα νικήσαμε με 3-0. Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα. Ο στόχος είναι η παραμονή. Είναι σημαντικό που έχω χρόνο συμμετοχής στην ομάδα αλλά κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή μου Κυριάκο Λιάκο που δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσω το βόλεϊ με την επαγγελματική μου ιδιότητα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ