1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2021 00:53

Συγκινητικός ο πρόεδρος του ΟΦΗ: «Κάποια στιγμή τα λιοντάρια μου δεν είχαν αναπνοές»

Συγκινητικές ήταν οι δηλώσεις του προέδρου του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη μετά το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, όπου οι κρητικοί κατέβηκαν με 8 αθλητές λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.
«Ολα τα παιχνίδια τα ζω έντονα. Ο αγώνας είχε ιδιαιτερότητες. Είχαμε πολλές απουσίες. Κάποια στιγμή πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις με γνώμονα την υγεία των αθλητών. Ξεκινήσαμε 13 αθλητές αυτή την αποστολή και ήρθαμε στο γήπεδο επτά αθλητές. Κάποια στιγμή τα λιοντάρια μου δεν είχαν αναπνοές. Έπρεπε να παίξουμε αυτόν τον αγώνα. Το πρωτάθλημα είναι και των 8 ομάδων. Η ομάδα μας είχε βρει τα πατήματα της αλλά δυστυχώς πάνω στο φορμάρισμα της ήρθε. Συγχαρητήρια στη Βέροια και στον Δημήτρη Πιτούλια. Εχουμε ανάγκη από παράγοντες σαν τον Δημήτρη Πιτούλια. Στη ζωή μου έχω μάθει και να κερδίζω και όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο να είμαστε ήσυχοι που έχουμε κάνει το καλύτερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ