1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2013 18:04

«Ραντεβού στο Παναθηναϊκό Στάδιο»

Cannot find volleynews.v2/MINI/2012-13/festival/peristeri2013 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2012-13/festival/peristeri2013/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
O εμπνευστής του προγράμματος Βaby Volley και Τεχνικός Συμβούλος Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ, Λεωνίδας Καραΐσκος αφού ευχαρίστησε τους ομοσπονδιακούς προπονητές και τις αθλήτριες της Εθνικής γυναικών για την πολύτιμη βοήθεια αλλά και τα σμωατεία (Άρτεμις Κορυδαλλού, Περιστέρι Volley, Άγιου Ανάργυροι, Δραπετσώνα, Άμιλλα, Βριλήσσια, Πήγασος Χαϊδαρίου και Παμβοχαϊκό) για την συμμετοχή τους και τόνισε στην webcamera του volleynews.gr:

«Ήταν μία γιορτή για το βόλεϊ. Ήταν κάτι ξεχωριστό. Υποδεχτήκαμε παιδιά που για πρώτη φορά έχουν επαφή με το βόλεϊ στη νηπιακή και πρώτη σχολική ηλικία. Είναι ένας νέος τρόπος παιχνιδιού που θέλουμε να μεταδοθεί και να καθιερώσουμε και να εξαπλώσουμε σε όλα τα σωματεία. Περιμέναμε κι άλλα σωματεία αλλά σταδιακά θα αυξήσουμε τα παιδιά και από 150 θα τα φτάσουμε 1.500. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 15 Ιουνίου περιμένουμε τα παιδιά του μίνι βόλεϊ ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν».

200 παιδιά στο 1ο «Baby Volley Festival» στο Περιστέρι (video - φωτό)

Έπαινοι από τα κορίτσια της Εθνικής γυναικών (video)

«Είμαστε πρωτοπόροι...» (video)

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ