1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2021 22:40

Δυσκολεύει η πρόκριση για Στουτγκάρδη

Ένα δύσκολο απόγευμα είχε η Στουτγκάρδη της Αθηνάς Παπαφωτίου απέναντι στην Εσκεσίμπασι για την 4η αγωνιστική του CEV Chanpions League.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Σε ουδέτερο έδαφος, στο Κάλινγκραντ της Ρωσίας, αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο γύρο αγώνων που ξεκίνησε για το Champions League και που θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη. Η Στουτγκάρδη, με βασική την Παπαφωτίου, ξεκίνησε με πείσμα και πάθος για τη νίκη καθώς μετά τις πρώτες 3 αγωνιστικές μετρούσε μόλις 3 βαθμούς.Μετά από ένα “μαραθώνιο” πρώτο σετ η Στυοτγκάρδη πήρε το προβάδισμα στα σετ μετά το 32-30. Το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό και οι ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του.

Η Εσκεσίμπασι έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το 23-25 του δεύτερου σετ.Με την Παπαφωτίου να είσαι σε πολύ καλή φόρμα και να οργανώνει άψογα το παιχνίδι της ομάδας της ήρθε εκ νέου προβάδισμα για τις “Γερμανίδες” μετά το 25-22 του τρίτου σετ. Κάπου εκεί φάνηκε να μπλοκάρουν επιθετικά οι παίκτριες της Στουτγκάρδης και το παιχνίδι άλλαξε ρυθμό. Η Μπόσκοβιτς και η Τόμσον πήραν από… το χέρι την ομάδα τους και αφού ισοφάρισαν (14-25) αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμες στο τάι μπρέικ και με 9-15 έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Η Μπόσκοβιτς ήταν η πιο καθοριστική παίκτρια για την Εσκεσίμπασι αφού με 37 πόντους ήταν ασταμάτητη και ουσιαστικά “αχρήστεψε” του 40 (!) πόντους της εκπληκτικής Ρίβερς της Στουτγκάρδης. Η Παπαφωτίου τελείωσε τον αγώνα με 2 πόντους και συμμετοχή σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Η τουρκική ομάδα παρέμεινε πρώτη, με 10 βαθμούς πλέον, ενώ η Στουτγκάρδη με 4 βαθμούς βλέπει την πρόκριση να απομακρύνεται.Αύριο η Παπαφωτίου και η ομάδα της θα αντιμετωπίσουν τη Δυναμό Μόσχας ενώ την Πέμπτη, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, αντιμετωπίζουν τη Λοκομοτίβ Κάλινγκραντ.

 

Πηγή

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ