1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2021 23:29

Ο Π.Σ.Α.Τ. παίρνει θέση για τις ανακοινώσεις κατά δημοσιογράφων

Ο Π.Σ.Α.Τ. με ανακοίνωσή του παίρνει θέση για τις ανακοινώσεις σωματείων που φωτογραφίζουν και στοχοποιούν δημοσιογράφους.
Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ)με αφορμή αναφορές, δημοσιεύματα και ανακοινώσεις που φωτογραφίζουν- στοχοποιούν συναδέλφους, θέλει να θυμίσει και να ξεκαθαρίσει τα παρακάτω:

-Ο Δημοσιογράφος τηρώντας πάντα τους κώδικες δημοσιογραφικής δεοντολογίας, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του, να κάνει κριτική και φυσικά να αποκαλύπτει, να ερευνά και να καταδεικνύει θέματα, ενημερώνοντας το φίλαθλο κοινό, ασχέτως αν είναι ή όχι αρεστός.

-Η τακτική να στοχοποιούνται δημοσιογράφοι στην προσπάθεια να καλυφθούν τα όποια λάθη άλλων ή απλώς γιατί διαφωνούν μαζί τους, είναι επικίνδυνη, αφού… ρίχνει λάδι στην φωτιά του οπαδισμού και δεν γίνεται ανεκτή από τον ΠΣΑΤ.

-Το ΔΣ του ΠΣΑΤ είναι πάντοτε στη διάθεση των αθλητικών φορέων για να συζητήσει μαζί τους τυχόν παράπονα ή προτάσεις τους, πάντα προς όφελος του ελληνικού αθλητισμού.

Από το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ