1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2021 20:24

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Η νίκη ήρθε πιο εύκολα απ'ότι περιμέναμε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε για την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού στη Βέροια:

«Σήμερα είμαι ευχαριστημένος γιατί λειτούργησαν οι τακτικές μας. Η τακτική πολλές φορές δεν βγαίνει και χρειάζεται κατά την διάρκεια του αγώνα να την αλλάξεις και δεν είναι απλό. Σήμερα προσθέσαμε άλλα δύο στοιχεία, τα έχουμε ως δυναμική και αυτά είναι το σερβίς και το μπλοκ. Γι'αυτό ήρθε το αποτέλεσμα πολύ πιο εύκολα απ'ότι περιμέναμε. Ακολουθούν διαβολοβδομάδες για τον Παναθηναϊκό και δεν είναι μόνο ο Π.Α.Ο.Κ..

Παίζουμε με τον Φοίνικα και πάλι μετά με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα φαβορί. Εγώ πιστεύω ότι έχουμε φέτος τη τύχη να έχουμε 4 μεγάλες ομάδες που έχουν ίσες πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Είναι χαρά για το Ελληνικό βόλεϊ και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Έχουμε δει παιχνίδια που τα χαρήκαμε ως φίλαθλοι».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος που σήμερα είχε και τα γενέθλιά του δήλωσε:

«Κάθε ομάδα στη Volley League είναι ανταγωνιστική. Ο Φίλιππος Βέροιας έχει κάνει καλή δουλειά και έχει πολύ καλούς Έλληνες και ξένους αθλητές. Η διαφορά ήταν ότι ακολουθήσαμε το τακτικό μας σχέδιο και είχαμε πολύ καλό αποτέλεσμα στο μπλοκ-άμυνα. Μέχρι στιγμής έχουμε καλή βαθμολογική συγκομιδή και είναι ώρα να μετρήσουμε τις δυνάμεις με τους άλλους τρεις διεκδικητές. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης είπε:

«Αυτό που κρατάω είναι τη νίκη και τη σοβαρότητα που δείξαμε σε όλα τα σημεία του αγώνα. Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε το πρώτο φαβορί. Εννοείται πως θέλω πάντα να κερδίζουμε και θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή πορεία. Είμαι χαρούμενος που πέρυσι βγήκα MVP αλλά θα προτιμήσω να πάρουμε το πρωτάθλημα και να μην είμαι εγώ ο MVP». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ