1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2021 15:18

Ο Δήμος Ζωγράφου αναλαμβάνει το κόστος των τεστ covid-19 για τον Ηλυσιακό

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ηλυσιακός στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης». Παρουσία όλων των αθλητριών της γυναικείας ομάδας, του προπονητικού επιτελείου, της διοίκησης αλλά και του Δημάρχου και Αντιδημάρχου Ζωγράφου και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Ηλυσιακός έκοψε την πίτα του για το 2021 με την ευχή για υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο.

 

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας και ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας, εξυπηρέτησης Πολιτών και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ανακοίνωσαν πως ο Δήμος θα αναλάβει το κόστος των τεστ covid-19 για την γυναικεία ομάδα την φετινή σεζόν.

Η είδηση αυτή έδωσε μεγάλη χαρά στην ομάδα του Ηλυσιακού, ειδικά από πλευράς διοίκησης που κάνει μεγάλες προσπάθειες για να αντέξει οικονομικά το κόστος των τεστ αλλά και για την διατήρηση του μπάτζετ της φετινής σεζόν σε επιτρεπτά για την ίδια επίπεδα.

Για την ιστορία, το φλουρί κέρδισε ο στατιστικολόγος της γυναικείας ομάδας του Ηλυσιακού Γιώργος Δαρεμάς.

1.jpg2.jpg4.jpg6.jpg5.jpg3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ