1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2021 16:34

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Να παραμείνουμε στους διεκδικητές του τίτλου»

Στη Βέροια κόντρα στον νεοφώτιστο Φίλιππο, αγωνίζεται το Σάββατο (23/1, 17.00) για την 4η αγωνιστική της Volley league ο περυσινός πρωταθλητής Παναθηναϊκός με στόχο το τρίποντο που θα τον κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε δήλωση του, στο pao1908.com, υπόστηριξε:  «Ο  Φίλιππος  Βέροιας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν τον έχει ευνοήσει το πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο το ρόστερ και η ομάδα που διαθέτει ο αντίπαλος είναι δυνατό και θα καταφέρει αρκετά πράγματα τις επόμενες αγωνιστικές.

Εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στους διεκδικητές του πρωταθλήματος.  Έχουμε την τύχη να έχουμε φέτος στο πρωτάθλημα τέσσερις δυνατές ομάδες με εμάς, τον Ολυμπιακό, τον Φοίνικα και τον ΠΑΟΚ και να διεκδικούμε με ίσους όρους το τρόπαιο.

Ωστόσο και οι άλλες τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος είναι ικανότατες και μπορούν να κάνουν τη ζημιά, όπως έκανε και με εμάς ο Μίλωνας την προηγούμενη αγωνιστική» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ