1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2021 18:41

Αμαζόνες: Μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση των αναπτυξιακών της τμημάτων

Την μεταγραφική ενίσχυση των αναπτυξιακών της ομάδων εξετάζουν οι Αμαζόνες. Η νεοφώτιστη ομάδα της Volleyleague γυναικών, η οποία στο δίμηνο lock down κατάφερε να διατηρήσει το σύνολο του φετινού της ρόστερ, με εξαίρεση μόνο την οικιοθελή αποχώρηση της Αμερικανίδας κεντρικής, Ασλεϊ Όουενς, (παρουσίασε ψυχολογικά προβλήματα και δεν ηθελε να επιστρέψει απο τις ΗΠΑ),  ήδη βρίσκεται σε επαφές με νεαρές ταλαντούχες παίκτριες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν αποτελεσματικά τις διάφορες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου, όταν ξεκινήσουν και επίσημα αυτές.

Έκοψε την πίτα της η γυναικεία ομάδα

 Την ετήσια κοπή της πίτας της πραγματοποίησε χθες μέσα σε οικογενειακό κλίμα, η γυναικεία ομάδα του συλλόγου των βορείων προαστίων. Η εκδήλωση έγινε στο κλειστό «Στ.Καλαϊτζής», με τους όρους που αναφέρουν τα αυστηρά πρωτόκολλα υγείας που έχει θεσπίσει ο ΕΟΔΥ ενώ τα μέλη της διοίκησης, το προπονητικό επιτελείο και το σύνολο των αθλητριών που βρέθηκαν στο γήπεδο, τήρησαν τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Τυχερές της πίτας αναδείχθηκαν η αναπληρωματική πασαδόρος, Άντεια Τσιγαρίδα και η δεύτερη λίμπερο, Ιωάννα Καραντάνη, οι οποίες κέρδισαν τα αντίστοιχα δώρα που είχε ανακοινώσει η διοίκηση.   

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ