1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2021 13:39

Απόλλων Καλαμάτας: Να ξεκινήσει η πρι λιγκ με όσες ομάδες το επιθυμούν

Με επιστολή του προς την Ε.Ο.ΠΕ. ο Απόλλωνας Καλαμάτας που αγωνίζεται στη πρι λιγκ γυναικών ζητά να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:

«Με την παρούσα επιστολή θέλουμε, αφενός να σας μεταφέρουμε την ικανοποίηση μας που μέσω των προσπαθειών σας επαναξεκίνησαν οι μεγάλες κατηγορίες Α1 ανδρών και γυναικών ,και αφετέρου να σας ζητήσουμε την επανέναρξη της δεύτερης κατηγορίας στη χώρα της Pre League γυναικών στην οποία και ανήκουμε.

Είναι γνωστό ό,τι η δημιουργία της Pre League γυναικών έδωσε μια μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη του ανταγωνιστικού γυναικείου βόλεϊ, με συνθήκες αγώνων εφάμιλλων της μεγάλης κατηγορίας και έχει μεγάλη συμμετοχή στην επιτυχία της εθνικής μας ομάδας μετά από πολλά χρόνια. Αποτελεί μια κατηγορία προετοιμασίας νέων και καλών αθλητριών για ακόμα μεγαλύτερα σαλόνια και αυτή ακριβώς την αναγκαιότητα της είδε η ομοσπονδία μας και για αυτό τη δημιούργησε και τελικά επιβεβαιώθηκε για τη σημαντικότητά της. Είναι κρίμα όλη αυτή η προσπάθεια να πάει χαμένη. Επιβάλλεται περισσότερο από ποτέ να επαναξεκινήσει το πρωτάθλημα, όπως και η όλη κατάσταση η οποία ζούμε αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο εξυγίανσης του αθλήματος μας διότι είναι πλέον ευκαιρία να μπουν οι βάσεις για ένα υγιές, αναπτυξιακό και εξελικτικό πρωτάθλημα.

Δια τούτο λοιπόν ζητούμε

α) να ζητηθεί η ξεκάθαρη τοποθέτηση των σωματείων της κατηγορίας μας για τη συνέχιση η όχι του πρωταθλήματος.

β) να πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα με τις ομάδες που το επιθυμούν.

γ) να εφαρμοστεί ο κανονισμός για τις αποχωρήσεις των ομάδων.

δ) να δημιουργηθεί μια νέα προκήρυξη πρωταθλήματος προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα.

Έχουμε όλοι μας υποχρέωση απέναντι σε αυτούς που μας στηρίζουν καθημερινά και λατρεύουν τον αθλητισμό, αθλήτριες, γονείς, φίλους υποστηρικτές και χορηγούς και φυσικά τις τοπικές κοινωνίες να δώσουμε έναν αγώνα για επανεκκίνηση του αθλητισμού. Με το να μένουμε αδρανείς έμμεσα μετέχουμε στη δημιουργία αντιπαραγωγικών και αντιαναπτυξιακών συνθηκών ενάντια στα ιδεώδη του αθλητισμού που αντιπροσωπεύουμε. Ο αθλητισμός όταν θέλει μπορεί να αποτελεί το όργανο που δείχνει το δρόμο μιας σωστά δομημένης ανιδιοτελούς δράσης προς όφελος όλης της κοινωνίας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ