1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2021 00:57

Ιταλία: Εξωπραγματική πρόταση της Φενέρμπαχτσε σε Πάολα Εγκόνου

Όλο και πυκνώνουν οι φήμες από την γειτονική Ιταλία, ότι η Πάολα Εγκόνου, ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία.  Σύμφωνα με το Volleyball.it , η εξωπραγματική προσφορά της Φενέρμπαχτσε, ύψους 1 εκ. ευρώ που φέρεται ότι έγινε στην Ιταλονιγηριανή της Ιμόκο Κονελιάνο, εχει «τρελάνει» την 22 χρονη (1μ.93) διεθνής διαγώνια, της οποίας το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και θεωρείται σίγουρο ότι απο τη νέα σεζον, το «μαύρο διαμάντι», θα είναι κάτοικος Κωνσταντινούπολης.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Φενέρμπαχτσε θέλει να φτιάξει «ντριμ τιμ» μαζί με δύο άλλες μεγάλες προσθήκες. Πρόκειται για τις Τουρκάλες διεθνείς, Ζεχρά Γκιουνές (21 χρ, 1μ.97 κεντρική). και την 27 χρονη λίμπερο,Γκιζέμ Ορζέ που αγωνίζονται στην πρωτοπόρο Βάκιφμπανκ. Η τελευταία  πάντως το 2017, ήταν αυτή  που είχε δώσει πρώτη το ανάλογο πόσό του 1 εκ.ευρω στην αρχηγό της εθνικής Κίνας, Ζου Τινγκ για δύο χρόνια και φυσικά είχε πάρει όλους τους τίτλους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ