1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2021 14:57

Η Πολωνική Κέμικ Πολίς καλωσόρισε την Όλγα Στράντζαλη ως αρχαία...θεά

Mε μια εντυπωσιακή αφίσα όλο Ελλάδα και την φωτογραφία της Όλγας Στράντζαλη, να θυμίζει 13η … θεά που κατέβηκε από τον Όλυμπο, η Κέμικ Πολίς (Chemik-Police), ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνής μας ακραίας.

Η 24 χρονη (1μ85) αθλήτρια επέστρεψε και πάλι στο Πολωνικό πρωτάθλημα (Πίλα, Λεγκιόνοβο) μετά από μια δύσκολη σεζόν στο Ιταλικό πρωτάθλημα και στην Κούνεο.  Η διοίκηση της Κέμικ Πολίς,εκτός απο την εντυπωσιακή αφίσα που ανέβασε για την Όλγα Στράντζαλη, ανεφερε το βιογραφικό της και φιλοξένησε τις πρωτες δηλώσεις της Θεσσαλονικιάς αθλήτριας, η οποία τόνισε:

«Θα θυμάμαι τον χρόνο που πέρασε στην Ιταλία, με καλές και κακές στιγμές.Είχα τα προβλήματά μου τα οποία αφήνω πλέον πίσω,αλλά χαίρομαι που βρήκα νέες προκλήσεις στην πρωταθλήτρια Πολωνίας. Ξέρω ότι η ομάδα αγωνίζεται με τραυματισμούς. Θα προσπαθήσω να αφομοιώσω την τακτική της ομάδας το συντομότερο δυνατό και να ενισχύσω το «Χημικό» στους αγώνες του.» 

Ο πρόεδρος της ομάδας Πάβελ Φρανκόφσκι, σχολίασε για τν επιστροφή της Ολγας στην Tauron ligka,με την φανέλα της Κεμικ: «Η εύρεση μιας πολύτιμης παίκτριας στην περίοδο Δεκεμβρίου -Ιανουαρίου δεν είναι εύκολη, οπότε χαιρόμαστε που βρέθηκε η ευκαιρία και υπογράψαμε με την Όλγα. Είναι αναμφίβολα μια μεγάλη ενίσχυση για εμάς, ειδικά στην επίθεση.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ