1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-12-2020 02:27

Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Ανυπομονώ να παρουσιάσω τον καλύτερο εαυτό μου»

Με κολακευτικά σχόλια για την ποιότητα της ως παίκτρια αλλα και ως χαρακτήρα, καλωσόρισε την Μανωλίνα Κωνσταντίνου η Μπεκέσκαμπα. Η διοίκηση της Ουγγρικής ομάδας, έπλεξε το εγκώμιο της Κύπριας πρώην παίκτριας της Θέτιδας Βούλας στην επίσημη σελίδα της.

Η 27 χρονη (1μ84) Κύπρια ακραία θα αντικαταστήσει την τραυματισμένη Ρωσίδα, Αναστασία Μπεσόνοβα, με στόχο βοηθήσει «την Mπέκσα» να κατακτήσει τους τίτλους που έχει βάλει στόχο απο την αρχή της σεζόν:

Στις πρώτες της δηλώσεις η Κωνσταντίνου σχολίασε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στο κλαμπ της Μπεκσκάμπα. Λόγω των δυσκολιών που προκλήθηκαν από την επιδημία του κοραναϊού, και την ανφισβητούμενη συνέχιση του πρωταθλήματος, αποφάσισα να αλλάξω και να φύγω από την Ελλάδα.

Το παιχνίδι δεν είναι μόνο η δουλειά μου αλλά και το πάθος μου, είμαι ευγνώμων στο σύλλογο που με επέλεξε για να συνεργαστούμε. Έχω κίνητρο,ανυπομονώ να παρουσιάσω τον καλύτερο εαυτό μου στον προπονητή και τις συμπάικτριες μου»

Ο πρόεδρος της Ουγγρικής ομάδας, Άνταμ Μπαράν, αναφερόμενος στην επιλογή της Κωνσταντίνου είπε

:«Δεν θέλαμε ένα μεγάλο όνομα, αλλά έναν αθλητή που ταιριάζει στην αντίληψή και την φιλοσοφία μας. Η Μανωλίνα είναι σε καλή κατάσταση, παίζει με πάθος όπως αποδεικνύεται από το γεγονός, ότι πρόσφατα σημείωσε 31 πόντους εναντίον του Ολυμπιακού. Πιστεύουμε ότι θα μας δώσει σημαντική βοήθεια για την επίτευξη των στόχων μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ