1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2020 17:23

Τουρκία: Η 15ετία ρεκόρ της Αντεμίρ Ακιόλ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ συνεχής παρουσίας δημιουργεί στο Τσάμπιονς Λιγκ η Αντεμίρ Ακιόλ. Η 30 χρονη (1μ86) πολύπειρη Τουρκάλα πασαδόρο της Φενέρμπαχτσε συμπληρώνει 15 χρόνια σερί συμμετοχών, απόψε στο κορυφαίο ευρωπαϊκό θεσμό, γεγονός που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (CEV), η οποία της έκανε και το ανάλογο αφιέρωμα.

Η Άκιόλ έχει κατακτήσει 4 φορές την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Φενέρ το 2012 και τρεις με την Βάκιφμπανκ (2013, 2017 και 2018).  Μάλιστα σήμερα το βράδυ θα παίξει με την Φενέρ στον Β’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Νάντ, ματς που διεξάγεται στην έδρα της πρωτοπόρου του Ιταλικού πρωταθλήματος Ιμόκο Κονελιάνο, με συμμετοχ της Σλοβενικής Κάμνικ. 

Η Τουρκάλα πασέρ που έπαιξε τον πρώτο της αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2005/2006 με την Εκσασίμπασι, έχει παίξει συνολικά για 10 σερί χρόνια, από το 2009 έως το 2018 σε ημιτελικούς η τελικούς του θεσμού.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να πετύχω έναν τέτοιο επίτευγμα», δήλωσε η έμπειρη παίκτρια η οποία πρόσθεσε: «Αν και είναι υπέροχο να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ για τόσα χρόνια, έχω ακόμα και νιώθω τον ίδιο ενθουσιασμό με πριν. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να παίξω δίπλα-δίπλα με τις καλύτερες παίκτριες βόλεϊ τόσο στο εθνικό μας πρωτάθλημα, όσο και στη διοργάνωση.  

Όλα αυτά τα ρεκόρ και τα επιτεύγματα θα είναι πολύ όμορφες και περήφανες αναμνήσεις, τόσο για μένα όσο και για την οικογένειά μου στο μέλλον. Ωστόσο, ελπίζω να μην σταματήσω εδώ και να συνεχίσω με περισσότερες διακρίσεις και τίτλους.»   

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ