1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2020 21:32

Τσάμπιονς Λιγκ: Ιζαμπέλα Χάακ το «Σουηδικό παγοθραυστικό» της Βάκιφμπανκ (vid)

Αφιέρωμα στην εκπληκτική, Ιζαμπέλα Χάακ, έκανε η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία για την διεθνή Σουηδέζα διαγώνια της Βάκιφμπανκ. Το 21 χρονο (1μ94) «παγοθραυστικό» της πρωταθλήτριας Ευρώπης και πρωτοπόρου της Σουλτάν Λιγκ που έχει περάσει από την Γαλλική Μπεζιέ και την Ιταλική Σκαντίτσι, ανακηρύχθηκε η κορυφαία παίκτρια του τρίτου ομίλου για το Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών.

Στο τουρνουά του Πλόβντιβ στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, η Χάακ οδήγησε την Τουρκική ομάδα σε τρεις νίκες κόντρα στην γηπεδούχο Μαρίτσα, την Γαλλική Μιλούζ της Τζίνα Λαμπρούση και της Πολωνικής Λοτζ Κρακοβίας η οποία θα διοργανώσει δεύτερο τουρνουά στην έδρα της (2-4/2).

Μάλιστα κατάφερε να πετύχει στις τρεις μέρες των αγώνων 52 πόντους και να ψηφιστεί MVP του τουρνουά . Κόντρα στη Μιλούζ μαλιστα είχαμε οικογενειακή μονομαχία, αφού η αδελφή της Άννα Χάακ , είναι συμπαίκτρια της Λαμπρούση. Η Ιζαμπέλα τέλειωσε τον αγώνα με 17 πόντους και μετά έπεσε με κλάματα στην αγκαλιά της μεγαλύτερης αδελφή της που αντιμετώπισε ως αντίπαλο για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Δείτε το αφιέρωμα της CEV για την Ιζαμπέλα Χάακ και τα κατορθώματα της:

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ