1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2020 18:43

Τόκιο: Στις αρχές Μαϊού το test event του βόλεϊ στο εκπληκτικό «Ariake Arena»

 Αρχές Μαϊου του 2021 θα γίνει το test event για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή των Αγώνων,μαζίμε τα άλλα σπορ. Το τουρνουά θα έχει την επωνυμία «Τόκιο Challenge 2021» θα πραγματοποιηθεί την 1 και 2 Μαΐου στο νεόκτιστο "Ariake Arena" (φωτο), φυσική έδρα του κανονικού Ολυμπιακού τουρνουά.

Η εκδήλωση θα δοκιμάσει τρία βασικά στοιχεία: το πεδίο του παιχνιδιού, τη χρήση της τεχνολογίας και το προσωπικό επιχειρήσεων.  Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε τεχνικές πτυχές, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων που σχετίζονται με το Covid-19. Οι αγώνες βόλεϊ των Ολυμπιακών Αγώνων θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου, μία ημέρα μετά την τελετή έναρξης και θα διαρκέσουν μέχρι την τελευταία ημέρα των αγώνων στις 8 Αυγούστου, λίγες ώρες πριν από την τελετή λήξης.

 Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο διαγωνισμός βόλεϊ θα τελειώσει με τον τελικό των γυναικών την τελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων .Ο τελικός ανδρών έχει προγραμματιστεί μια ημέρα νωρίτερα στις 7 Αυγούστου.  

Στους άνδρες συμμετέχουν Ιαπωνία, Βραζιλία, Πολωνία, Ιταλία, Καναδά, Ιράν, Βενεζουέλα, ΗΠΑ, Ρωσία, Αργεντινή, Γαλλία και Τυνησία.

Στις γυναίκες έχουν προκριθεί Κίνα, Σερβία, Βραζιλία, Κορέα, Δομινικανή Δημοκρατία, Κένυα, ΗΠΑ, Ρωσία, Ιταλία, Αργεντινή και Τουρκία και η διοργανώτρια Ιαπωνία.  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ