1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2020 23:31

Αγγελίνα Δορμπαράκη: «Ατέλειωτες ώρες προπόνησης και μήνες προετοιμασίας χάθηκαν μέσα σε μια στιγμή»

Την αγωνία που βιώνει η ίδια και οι συμπαίκτριες της από την επιβολή της δεύτερης καραντίνας που έχει σαν αποτέλεσμα την διακοπή των πρωταθλημάτων και προπονήσεων, εξέφρασε η Αγγελίνα Δορμπαράκη.

Μέσω της επίσημης σελίδας της στο f/b,η 21 χρονη (1μ85) Κορίνθια κεντρική του νεοφώτιστου ΠΑΚ Χαλανδρίου στην Α2 γυναικών, εκφράζει τον προβληματισμό της για την επόμενη μέρα στο χώρο του βόλεϊ, καθώς και την μεγάλη ατυχία του συλλόγου της που ξεκίνησε με ρεπό την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο λόγω covid-19, μετατράπηκε σε ρεπό… διαρκείας.

Αναλυτικά η ώριμη και μεστή ανάρτηση της:

«Ο χώρος των γηπέδων μας έχει χαρίσει αμέτρητες χαρές, λύπες, ενθουσιασμούς, στενοχώριες, αναμνήσεις, εμπειρίες. Πλέον είχε γίνει η καθημερινότητα μας, το δεύτερο μας σπίτι.

Ο κορονοϊος δυστυχώς έχει γίνει η αιτία να στερηθούμε όλα αυτά, διότι κλείσανε τα γήπεδα. Το γεγονός αυτό δυσκολεύει υπερβολικά την κατάσταση, διότι έγιναν τόσοι μήνες προετοιμασίας χωρίς αποτέλεσμα και τώρα ξαναρχίζουμε από το μηδέν.

Η κατάσταση που βιώνουμε είναι δύσκολη, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε πότε θα επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς ,και στην ενεργό δράση. Ατελείωτες ώρες προπόνησης, μήνες προετοιμασίας χάθηκαν μέσα σε μια στιγμή.

Δυστυχώς η ομάδα μου, το ΠΑΚ Χαλανδρίου ήταν πολύ άτυχη, διότι δεν πρόλαβε να χαρεί την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ως νεοφώτιστη στην Α2 γυναικών, καθώς η κλήρωση μας έφερε ρεπό όχι μόνο στην 1η αγωνιστική, αλλά και ρεπό μηνών, καθώς η καραντίνα μας απομάκρυνε όλο και περισσότερο από τα γήπεδο, όλο και περισσότερο από τους στόχους μας, γεγονός που θα μας δυσκολέψει πολύ για τη συνέχεια, αφού πλέον κανείς δεν ξερει πότε και πως θα επιστρέψουμε στα γήπεδα.

Όπως και την προηγούμενη χρονιά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, καθώς και πάλι ο κορονοϊος δεν μας άφησε να πανηγυρίσουμε όπως θα θέλαμε την άνοδο μας στην Α2 και το αήττητο με 20 νίκες και 60 βαθμούς. Για εμένα προσωπικά δεν έπρεπε να κλείσουν τα γήπεδα, διότι οι αθλητές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες περνάνε δύσκολες ώρες μακριά από το γήπεδο, ο αθλητισμός καταστρέφεται.

Εύχομαι και ελπίζω να πάνε όλα καλά, και να τελειώσει όλο αυτό σύντομα και αισιόδοξα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ