1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-11-2020 23:33

Α.Ο.Ν.Ν.Ε. Αμαζόνες: «Ανησυχούμε για το μέλλον του ερασιτεχνικού - σωματειακού αθλητισμού»

Την ανησυχία και τον προβληματισμό τους για την επόμενη μέρα του ερασιτεχνικού - σωματειακού αθλητισμού, μετά την επιβολή του δεύτερου lock down μέσα σε διάστημα έξι μηνών και τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει αυτό, εξέφρασαν με ανακοίνωση τους, οι Αμαζόνες. Η διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας της Ν.Ερυθραίας, καλεί παράλληλα τις αθλήτριες των τμημάτων της να τηρούν τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας, ώστε όλες να επιστρέψουν υγιείς, στην επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Αντιλαμβανόμενοι την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και με βάση τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ανησυχίες του συλλόγου μας για το μέλλον του ερασιτεχνικού - σωματειακού αθλητισμού και την εξέλιξη του.

Είναι κοινός τόπος ότι ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Όμως η πανδημία του COVID-19 και τα μέτρα αντιμετώπισης αυτής από την πολιτεία, έχουν οδηγήσει εύλογα στην «παράλυση» όχι μόνο της οικονομίας αλλά και του ερασιτεχνικού αθλητισμού, σε διάστημα μικρότερο των 6 μηνών. Τούτο δρομολογεί ανεπιφύλακτα συνακόλουθες αρνητικές αλυσιδωτές συνέπειες, τόσο στις αθλήτριες όλων των ηλικιών, όσο και στα σωματεία

.Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα μας αποτελεί η υγεία όλων, μικρών & μεγάλων. Ως Σύλλογος αναμένουμε και ευχόμαστε την μείωση των κρουσμάτων από τον COVID 19 και με τις «ευλογίες» της πολιτείας, δηλώνουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι -όταν θα ανοίξουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις- να υποδεχθούμε τις αθλήτριες του βόλεϊ και της ενόργανης, τηρώντας πάντα τα προαπαιτούμενα πρωτόκολλα για την ασφαλή και απρόσκοπτη άθληση τους. Άλλωστε από την αρχή της αθλητικής χρονιάς οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας υπήρξαν πρότυπο εφαρμογής των Πρωτοκόλλων Υγείας για τον κορωνοϊο.

Στο μεσοδιάστημα ως Σύλλογος σας προτρέπουμε να παραμείνετε ασφαλείς, τηρώντας τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας. Παρακολουθήστε το site και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου μας, και ακολουθήστε τα προτεινόμενα προγράμματα ατομικής εκγύμνασης στο σπίτι από τους προπονητές μας.Ευχόμαστε καλή δύναμη και γρήγορη επανεκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων μας.»

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ΑΟΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ