1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2020 21:03

Ο Ναράνχο νίκησε τον Αθανασόπουλο και η Πότσδαμ προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου Γερμανίας

Τη θέση της στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας έκλεισε η Πότσδαμ του ομοσπονδιακού μας προπονητή Γκιγιέρμο Ναράνχο, καθώς η ομάδα του έκανε την έκπληξη και απέκλεισε στον ημιτελικό την Στουντγκάρδη του Γιάννη Αθανασόπουλου και της Αθηνάς Παπαφωτίου.

Η ομάδα του ομοσπονδιακού τεχνικού επικράτησε με 3-1 (25-20, 25-19, 23-25, 25-13) σετ και στον τελικό της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την περσινή κάτοχο του τίτλου Σβέριν.

Η διοργάνωση στο final-8 έγινε στην έδρα της Σβέριν και της Στουντγάρδης, με την γερμανική ομοσπονδία να βάζει και τις 8 ομάδες υπό καθεστώς... φούσκας.

Στην αναμέτρηση δεν αγωνίστηκε η Αθηνά Παπαφωτίου, με την Λίντσεϊ Ρούντινς να είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια για την Πότσδαμ, καθώς πέτυχε 29 πόντους με εντυπωσιακά ποσοστά (23/48 επιθέσεις, 1 άσσο και 5 μπλοκ).

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γκιγιέρμο Ναράνχο είναι πρώην προπονητής της Στουντγκάρδης και είχε τότε ως βοηθό του τον Γιάννη Αθανασόπουλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ