1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2020 16:58

Δύο τουρνουά Snow Volley ανακοίνωσε η Ελβετία

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
 Δύο τουρουά Snow Volley στα τέλη  Φεβρουαρίου και Μαρτίου, ανακοίνωσε η αντίστοιχη ομοσπονδία της Ελβετίας.  Στο πρώτο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο ομάδες της χώρας ενω το δεύτερο θα είναι ανοιχτό και για ομάδες απο όλη την Ευρώπη.

Το πρώτο τουρνουά του ελβετικού πρωταθλήματος Snow Volleyball θα πραγματοποιηθεί στις 27-28 Φεβρουαρίου στο σαλέ του Andermatt, δίνοντας έτσι στις ομάδες του Snow από όλη την Ελβετία, την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να παλέψουν για τον πολυπόθητο τίτλο.

 Επίσης το δεύτερο τουρνουά που αφορά το κύπελλο και λέγεται Snow Volleyball Trophy θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου στο Riederalp. μετά την ακύρωση της αρχικής εκδήλωσης που είχε προγραμματιστεί για νωρίτερα φέτος, λόγω της πανδημίας. Μάλιστα οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές και σε ξένους παίκτες και ομάδες, οι οποίες αναμένεται να ενιχύσουν το θέαμα και τον ανταγωνισμό.

Διαβάστηκε 374 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ