1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-11-2020 22:50

Σερβία: Επανεκλογή Γκάϊτς στην προεδρεία της Ομοσπονδίας

Ο Ζόραν Γκάιτς ο αρχιτέκτονας του χρυσού μεταλλίου το 2000 στο Σίδνεϊ, θα παραμείνει στο πηδάλιο της ομοσπονδίας για άλλη μία πενταετή θητεία μετά την ομόφωνη απόφαση των 44 εκπροσώπων που συμμετείχαν στην Εκλογική Συνέλευση του 2020 του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στο Hyatt Regency Hotel στο Βελιγράδι.

Ο πρώην προπονητής της Ορεστιάδας, του Ολυμπιακού και του Άρη ανανέωσε τη θητεία του στον προεδρικό θώκο. Πριν από τη συνέλευση, και οι 15 περιφερειακές οργανώσεις και ενώσεις πετοσφαίρισης όρισαν τον Γκάιτς επικεφαλής τη ομοσπονδίας στην οποία ηγείται από το 2016.

Μετά τις εκλογές, ο Γκάτιτς ανακοίνωσε την απόφασή του για τα μέλη της προεδρίας της ομοσπονδίας καθώς και για τα ονόματα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.Μεταξύ αυτών δύο πρώην αθλητές που έχουν περάσει και από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν Κνέζεβιτς θα συνεχίσει να υπηρετεί ως Γενικός Γραμματέας του οργανισμού, ο Τζούλα Μέστερ που πέρασε από την ΑΕΚ, ορίστηκε Α΄αντιπρόεδρος και η Γιέλενα Νίκολιτς θα παραμείνει  B' αντιπρόεδρος.

Επιπλέον, ο Πέταρ Μπογκούνοβιτς θα υπηρετήσει και ως Β΄αντιπρόεδρος.Ο Νίκολα Βούκοβιτς θα είναι ο πρόεδρος του συμβουλίου εποπτών, το οποίο περιλαμβάνει δύο ακόμη μέλη, τον Ντράγκαν Τάντιτς και τον Σλόμπονταν Τσούρσιτς.

Πηγη Sports3.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ