1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2020 14:37

Παρελθόν απο την ΑΕΚ η Κωνσταντίνα Πατέλη

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ η Κωνσταντίνα Πατέλη. Μετά τις εξελίξεις στην Ένωση με την απόκτηση της Αμερικανίδας πασαδόρου, Νόριν Μο, και την παρουσία της Έλενας Κουντουρά, η 22 χρονη (1μ73) ταλαντούχα αθλήτρια, η οποία βρίσκεται στην ομάδα τρεις μήνες, ζήτησε να αποχωρήσει αφού δεν ήθελε να είναι η τρίτη πασέρ της ομάδας του Κώστα Αρσενιάδη.
Οι δύο πλευρές μετά από συνάντηση που είχαν συμφώνησαν να λήξουν τη συνεργασία τους, και μάλιστα η Πατέλη δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και την θέση της πήρε η 16χρονη Γεωργία Οικονόμου.

Η Κωνσταντίνα Πατέλη ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Αμαζόνες, για να ακολουθήσει τη διετία 2012-14 το Μαρκόπουλο. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, όπου για 2 έτη αγωνίστηκε τόσο στη γυναικεία ομάδα, όσο και στις κορασίδες. Από το 2016 μετακόμισε για τις ΗΠΑ και το West Virginia University of Technology με υποτροφία, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα, απο τις ΗΠΑ και συμφώνησε με την ΑΕΚ για ενα χρόνο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ