1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2020 21:19

ΕΣΠΕΘΡ: Αναβολή προπονήσεων σε Αμαζόνες Μαΐστρου και Νίκη Αλεξανδρούπολης

Σε ανακοίνωση για αναστολή των προπονήσεων των αναπτυξιακών τους τμημάτων προχώρησαν Νίκη Αλεξανδρούπολης και Αμαζόνες Μαΐστρου.Πιο συγκεκριμένα μετά τα κρούσματα σε δημοτικά σχολεία της Αλεξ/πολης, τα δύο σωματεία που έχουν αθλήτριες στα σχολεία αυτά αποφάσισαν να προχωρήσουν στις εξής ενέργειες.

Η Νίκη ανέστειλε τις προπονήσεις στα τμήματα mini 1 & 2 και προαγωνιστικό 1 & 2 έως και τις 31 Οκτωβρίου, ενώ οι Αμαζόνες ενημέρωσαν τις αθλήτριες που φοιτούν στο 1ο Πειραματικό Σχολείο, το οποίο έκλεισε λόγω κρουσμάτων να απέχουν 10 μέρες από τις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Της Νίκης:«Ανακοινώνουμε ότι οι προπονήσεις των τμημάτων ανάπτυξης mini 1&2 και προαγωνιστικό 1&2 αναστέλλονται προληπτικά έως 31 Οκτωβρίου λόγω ύπαρξης κρουσμάτων Covid 19 σε σχολικές μονάδες της πόλης μας. Τηρούμε τους κανόνες ατομικής υγιεινής. Φοράμε μάσκα. Κρατάμε αποστάσεις. Μένουμε Ασφαλείς».

των Αμαζόνων:«Αγαπητές μας αθλήτριες και γονείς, μετά την απόφαση της πολιτείας να αναστείλει τη λειτουργία του πρώτου Πειραματικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης λόγω κρουσμάτων κορονοιου, ενημερώνουμε τις αθλήτριες μας που φοιτούν σε αυτό το σχολείο, ότι πρέπει να απέχουν από τις προπονήσεις τους για αυτήν την εβδομάδα Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και για την άψογη συνεργασία μας ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ