1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2020 13:00

Με φόρα από το κύπελλο ο Ιωνικός επικράτησε και του Κρόνου

Με καλή ψυχολογία από την σπουδαία πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου, ο Ιωνικός επικράτησε με 3-0 (25-20, 25-14, 25-12) του Κρόνου για την 2η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ και με έξι βαθμούς συνέχισε να είναι στην κορυφή με συγκάτοικους τον Εθνικό Πειραιώς και τον Φοίνικα.

Οι παίκτριες του Παναγιώτη Μαρούλη βρήκαν αντίσταση από την ομάδα των Αγ. Αναργύρων στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια επέβαλλαν το ρυθμό τους, ήταν πολύ καλύτερες στην επίθεση, πίεσαν στο σερβίς, είχαν αποτελεσματικό μπλοκ, πήραν βοήθειες από τον πάγκο, και κατάφεραν να περιορίσουν κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμενων για να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 10-10. Με όπλο το μπλοκ ο Ιωνικός ξέφυγε με 15-11 αλλα ο Κρόνος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 16-16 με Χασάπη και Γούνη. Στη συνέχεια ο Ιωνικός με την είσοδο της Σιδηροπούλου και πόντους από Μπελεγρίνη, Σιδηροπούλου που μπήκε αλλαγή, κατάφερε να ξεφύγει στο +5 (21-16). Τα εύκολα λάθη και τα πολλά χαμένα σερβίς των γηπεδούχων βοήθησαν τον Κρόνο να μειώσει την διαφορά σε 22-19 και 23-20 αλλά μέχρι εκεί. Οι «μπλέ» στο κρίσιμο σημείο κατάφεραν να «κλειδώσουν» το σετ με 25-20 από άσσο της Μπελεγρίνη.

Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε σε περίπατο για τον Ιωνικό. Το αρχικό 9-7 έγινε γρήγορα 16-9 με πρώτους χρόνους της Διονυσοπούλου, επιθέσεις των Δασκάλου, Μολδοβανίδη και καρφί της Μπελεγρίνη. Λίγο αργότερα ο «πύργος» του Ιωνικού, η Διονυσοπούλου εκτίναξε την διαφορά στο 20-11 και οι γηπεδούχες σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη του Κρόνου, πήραν το σετ με 25-14 και το προβάδισμα με 2-0.

. Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικό. Ο Κρόνος παρουσιάστηκε χωρίς δυνάμεις και λύσεις, ο Ιωνικός με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πάθος, πήρε από την αρχή τον έλεγχο του σετ, καθως Δασκάλου,Μολδοβανίδη, Μπελεγρίνη, Διονυσοπούλου έκαναν ότι ηθελαν. Στην εξίσωση του σετ μπήκαν και οι Βούλγαρη, Κοντούδη, οι οποίες με διαδοχικούς άσσους, έδωσαν τέλος στη σεμνή τελετή με 25-12 και 3-0.

Από τον Ιωνικό ξεχώρισαν οι συνήθεις ύποπτες, Δασκάλου, Διονυσοπούλου, Μολδοβανίδη, Μπελεγρίνη, Κοντούδη ενώ από τον Κρόνο, η αρχηγός Γούνη, η Καμπούρη και η Νικολάου.

Τα σετ 3-0 ((25-20, 25-14, 25-12)

Διαιτητές: Δραγουμάνος-Καλλιγέρη

Ιωνικός Νίκαιας: ( Μαρούλης): Δασκάλου, Κοντούδη, Διονυσοπούλου, Βούλγαρη, Μολδοβανίδη, Μπελεγρίνη, Παπαζιάν (λ), Καρούσου (λ), Καμπούρη, Ζουμίδη, Σιδηροπούλου, Πλακιά

Κρόνος Αγ. Αναργύρων (Σαϊτης): Παυλοπούλου, Λύγουρα, Καμπούρη, Γούνη, Νικολάου, Χασάπη, Βέργου (λ), Δέδε, Κιέζου, Καραμανέα, Κρίτη, Καούκη

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ