1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2020 22:56

Αχιλλέας Μπάσης: "Να διεκδικήσουμε το καλύτερο"

Η Κηφισιά πέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του ΟΦΗ, τον οποίο κέρδισε με 3-1 σετ, πηγαίνοντας με την καλύτερη ψυχολογία στον δεύτερο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό που θα παλέψει για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του League Cup "Νίκος Σαμαράς". 

Ο κεντρικός της ομάδα των βορείων προαστίων, Αχιλλέας Μπάσης, παραχώρησε δηλώσεις μετά το ματς κόντρα στους Κρητικούς, όντας ένας από τους κορυφαίους της αναμέτρησης. 

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

«Η ομάδα του ΟΦΗ έχει πολλά νέα πρόσωπα και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα στο να την διαβάσουμε πριν το παιχνίδι. Εμείς είχαμε σήμερα δύο απουσίες, τον Γρηγόρη Κοντοστάθη και τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Στο πρώτο σετ δεν βρήκαμε ρυθμό και δεν παίξαμε όπως θέλουμε. Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοση μας, κάναμε την ανατροπή και τελικά κερδίσαμε.

Το "πρόσημο" είναι θετικό, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Ο Ολυμπιακός έχει μία ημέρα παραπάνω ξεκούραση, κάτι το οποίο μπορεί να παίξει τον ρόλο του».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ