1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2020 17:11

Volley League Γυναικών (2η αγωνιστική): Αμφίρροπες μονομαχίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής και τις πέντε από τις έξι αναμετρήσεις να μεταδίδονται διαδικτυακά.

Α΄ομιλος:

 Με ηθικό από την νικηφόρα πρεμιέρα στα Ιλίσια το Μαρκόπουλο επιστρέφει στην έδρα του, και υποδέχεται τη νεοφώτιστη Λαμία η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτριών και τα οποία της στοίχισαν αγωνιστικά στην 1η αγωνιστική με αντίπαλο τον ΑΟ Θήρας.

Πρεμιέρα για τις νεοφώτιστες Αμαζόνες, μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής, κόντρα στον έμπειρο Άρη.Η ομάδα της Ερυθραίας χωρίς απουσίες και με δύο ξένες στο ρόστερ, θα επιδιώξει την πρώτη νίκη στην ιστορία της στην κατηγορία, απέναντι στις φιλοξενούμενες που έρχονται στην Αθήνα για το «διπλό» με εξαιρετική ψυχολογία, ύστερα από την μεγάλη νίκη- ανατροπή της πρεμιέρας με 3-2, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Τέλος στο κλειστό του Αγ. Θωμά, ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Ηλυσιακό. Οι «πράσινες» μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη, θέλουν επειγόντως το τρίποντο για να ηρεμήσουν και να αλλάξουν την ψυχολογία τους ενώ ο Ηλυσιακός θα παλέψει για μια καλή εμφάνιση και ότι προκύψει. 

  Β όμιλος

  Ντέρμπι τετράδας στην Θεσσαλονίκη, όπου ο φιλόδοξος και ενισχυμένος ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με την δυνατή Θέτιδα. Οι γηπεδούχες που ξεκίνησαν με νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Πορφύρα, θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες για να πάρουν βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα, απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που πέρυσι δυσκόλεψε τον δικέφαλο ενώ στην φετινή 1η αγωνιστική, κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό και του πήρε βαθμό.

 Την δεύτερη νίκη της θα επιδιώξει η ΑΕΚ στην ανακαινισμένη έδρα της, με αντίπαλο τον μαχητικό Πορφύρα. Η Ένωση ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα, καθώς πήρε διπλό στον Εύοσμο και ελπίζει ότι θα μπορέσει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, από την άλλη η ομάδα του Πειραιά πηγαίνει στη Ν.Φιλαδέλφεια αποφασισμένη να κυνηγήσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν. 

Με το δεξί θέλει να μπει στο πρωτάθλημα και ο Πανναξιακός ο οποίος στην έδρα τους είναι πολύ δυνατός και υποδέχεται τον θεωρητικά αδύναμο εκτός έδρας Αίαντα Ευόσμου, ο οποίος θα παλέψει για την παραμονή του.

Volley League Γυναικών - Α' όμιλος

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Μαρκόπουλου, 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου - Α.Ο. Λαμίας 2013 (Youtube Markopoulo Volley)
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πικραμένος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Τάλαρου.

Στ. Καλαϊτζής 19.30: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Σ. Άρης (amazonestv.gr)
Διαιτητές: Μενεσλής, Μαρκάτης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Αρβανίτης, Σταυρόπουλος, Γραμματεία: Ακαρέπη.

Αγίου Θωμά 20.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ηλυσιακός Α.Ο. (paotv.gr)
Διαιτητές: Λιάκου, Παπαχατζής, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Βέντρας, Μαυρολαμπάδου, Γραμματεία: Γεωργοπούλου.

Ρεπό ο Α.Ο. Θήρας.

Volley League Γυναικών - Β' όμιλος

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Μίκρα 18.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Σ.Π. Θέτις (youtube AC PAOK TV)
Διαιτητές: Αβραμίδης, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταυρίδης, Λούμσι, Γραμματεία: Τσαντόγλου.

Σχ. Νέας Φιλαδέλφειας 18.45: Α.Ε.Κ. - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μάλφας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Σπίγγου, Βαρατάσης, Γραμματεία: Νυδριώτη.

Δ.Α.Κ. Νάξου 19.00: Πανναξιακός Α.Ο.Ν. - Α.Π.Σ. Αίας (youtube ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ)
Διαιτητές: Προκοπίου, Μαριδάκης, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Παπαχατζής Ν., Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Ρεπό ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π..

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ