1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2020 14:49

Πρόβα Λιγκ καπ για ΠΑΟΚ και Φίλιππο στη Νάουσα

Φιλικό παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό της Νάουσας, θα δώσει την Κυριακή 27/9, θα δώσει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Το ματς αυτό αποτελεί παράλληλα και μια πρόβα για το Λιγκ καπ, αφού οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν για το συγκεκριμένο θεσμό στις 10, 11 Οκτωβρίου στο κλειστό της Βέροιας, με τους γηπεδούχους να είναι και οι διοργανωτές ομίλου με την συμμετοχή και του Ηρακλή.
Αγωνιστικά οι ρυθμοί στο δικέφαλο έχουν ανέβει το τελευταίο διάστημα, με τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα και τους παίκτες του να προετοιμάζονται με διπλές προπονήσεις και βάρη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Όσον αφορά στους ξένους, οι Βαν Ντεν Ντρις, Αντρέ Άγκανιτς αλλά΄και οι Pέδρο Τέλες, με τον Μπατατζίμ, προπονούνται κανονικά με το δικέφαλο ενώ με δηλώσεις σε μέσα της πατρίδας τους έχουν σταθεί στην πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ώστε η ομάδα του ΠΑΟΚ να είναι πανέτοιμη στις υποχρεώσεις της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ