1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2020 12:04

Φιλική νίκη του Ηλυσιακού επί του Αιγάλεω με 3-0 σετ

Ο Ηλυσιακός, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Volley League Γυναικών συνεχίζει την προετοιμασίας του και στο πλαίσιο αυτό έδωσε φιλικό παιχνίδι με το Αιγάλεω, στο οποίο και νίκησε με 3-0.
Ο Νίκος Μπουτσουρής έδωσε χρόνο συμμετοχής στις περισσότερες αθλήτριες της ομάδας για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό μετά την μεγάλη αποχή λόγω της πανδημίας, με την Μπέμπη και την Αθανασοπούλου να είναι τοπ σκόρερ του αγώνα με 11 πόντους.

Το Αιγάλεω που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της πρι λιγκ, ξεκίνησε τη προετοιμασία του στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσει τις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες για να είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα μέσα Νοεμβρίου.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-20, 25-22)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ (Μπουτσουρής): Απλαδά 8, Μπέμπη 11, Κούμπουρα 8, Μασούρα 2, Αθανασοπούλου 11, Τσιάκουλα 3 / Μανιατογιάννη (λ, 83% υπ.), Παυλέα (λ, 67% υπ.), Σαντέ, Μερκουριάδη.

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Βλάχου, Φακοπουλίδου, Πατεράκη, Κράνη, Τσελάνι, Μουτοπούλου, Θώδη, Γκέκοβιτς, Οικονομάκη, Σωτηροπούλου, Λύρα (λ), Κανελλοπούλου (λ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ