1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-09-2020 23:08

Πρωτοπορεί η Θέτιδα Βούλας με τη δημιουργία του Thetis TV, πρεμιέρα με τον Άρη την Τρίτη (22/09)

Με την απουσία φιλάθλων από τα γήπεδα, η Θέτιδα Βούλας ανακοίνωσε την δημιουργία δικού της καναλιού για να μπορέσει ο φίλαθλος κόσμος να παρακολουθήσει τα εντός έδρας παιχνίδιας της για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Η πρεμιέρα για το Thetis TV θα είναι την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στην φιλική αναμέτρηση με τον Άρη, την οποία ο κόσμος του βόλεϊ μπορεί να την παρακολουθήσει δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι εγγραφή στο κανάλι του Thetis TV.

Η ενημέρωση της Θέτιδας:

Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας επιθυμώντας να μηδενίσει την απόσταση που μας δημιούργησε ο Covid-19, ξεκινά την πραγματοποίηση του δικού του τηλεοπτικού καναλιού (ThetisTV.gr) και σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις σε προνομιακές τιμές όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας σε Volleyleague και Κύπελλο Ελλάδος.

Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στο thetistv.gr και να επιλέξεις το πακέτο που σου ταιριάζει.

Γίνε ο έξτρα παίκτης μας και φέτος στη Volleyleague και παρακολούθησε τις μεγάλες μάχες της ομάδας μας με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Πανναξιακό, ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ ΑΠΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Με απλή εγγραφή στο Thetistv.gr έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις το πρώτο εντός έδρας φιλικό της σεζόν με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 16:00. Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να μας σταματήσει από το όνειρο.

Media

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας επιθυμώντας να μηδενίσει την απόσταση που μας δημιούργησε ο Covid-19, ξεκινά την πραγματοποίηση του δικού του τηλεοπτικού καναλιού (ThetisTV.gr) και σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις σε προνομιακές τιμές όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας σε Volleyleague και Κύπελλο Ελλάδος. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στο thetistv.gr και να επιλέξεις το πακέτο που σου ταιριάζει. Γίνε ο έξτρα παίκτης μας και φέτος στη Volleyleague και παρακολούθησε τις μεγάλες μάχες της ομάδας μας με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Πανναξιακό, ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ ΑΠΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Με απλή εγγραφή στο Thetistv.gr έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις το πρώτο εντός έδρας φιλικό της σεζόν με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 16:00. Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να μας σταματήσει από το όνειρο. #thetisvoulas #volleyball #wvolleyleague #thetistv #oneteam #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ (@aspethetisvoulas) στις

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ