1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2020 19:56

Παρουσιάστηκε ο νέος Μίλωνας με όνειρα και φιλοδοξίες (vid)

Μετά από 7 χρόνια η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων επέστρεψε στη Volley League και με προπονητή τον Σάκη Ψάρρα προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Οι παίκτες του νέου ρόστερ της ιστορικής ομάδας της Νέας Σμύρνης έκανε τα αποκαλυπτήρια της σε μία όμορφη συγκέντρωση που έγινε στην έδρα του συλλόγου στη Νέα Σμύρνη. Ο Ψάρρας μίλησε για τη νέα ομάδα, την προετοιμασία τους στόχους αλλά και το νέο πρωτάθλημα.

Το ρόστερ του Μίλωνα

Αποκτήθηκαν τρεις ξένοι, ο Σέρβος ακραίος Λούκα Βελίτσκοβιτς, ο Πολωνός κεντρικός Αλεξάντερ Μάζιαρζ και ο Καναδός Τέιλορ Χαντ που τον γνωρίζουμε από τη θητεία του στην Κηφισιά και θα αγωνιστεί ως διαγώνιος. Λίμπερο αποκτήθηκε ο Θεολόγος Δρογκάρης, τα αδέλφια Χανδρινού (Σπύρο και Άρη) αλλά και τους βετεράνους Ηλία Λάππα (αρχηγός), Ανδρέα Ανδρεάδη και Γιάννη Μαντέκα. Από την περσινή ομάδα προωθήθηκαν ο Γιώργος Κανελλοπουλος (πασαδόρος), ο Γιάννης Παπαδάκης (κεντρικός) και ο Μίλτος Τσαρκατόγλου (κεντρικός). Βοηθός προπονητή είναι ο Γιώργος Δεναξάς, τιμ μάνατζερ ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος και πρόεδρος ο Κώστας Παπασταθόπουλος. Ρόλο φροντιστή έχει ο Γιώργος Χάκας, στατιστικολόγος ο Γιάννης Στυλιανού και φυσιοθεραπευτής ο Θόδωρος Τσόπελας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του nstv την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ