1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2020 19:20

Γιώργος Δεναξάς: «Πρωτάθλημα σε γυναίκες και αναπτυξιακές κατηγορίες»

Ψηλά έθεσε τον πήχη για τη φετινή σεζόν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Μίλωνα Γιώργος Δεναξάς. Στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα η media day της ανδρικής και γυναικείας ομάδας, με τον Γιώργο Δεναξά να μιλά στο volleynews.gr για τη δεύτερη σεζόν του στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.
Ο Έλληνας τεχνικός μετά τη περσινή πετυχημένη σεζόν του που παρόλο που δεν ολοκληρώθηκε, ο Μίλωνας είχε κάνει το 20Χ20 στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. και ως αήττητος πήρε την άνοδο για την Α2 Γυναικών.

Ο Μίλωνας κληρώθηκε στον Α' όμιλο της Α' Ζώνης της Α2 Γυναικών και όπως είπε και ο Δεναξάς, στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη πρι λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά για την δεύτερη χρονιά του στο Μίλωνα και την πορεία της προετοιμασίας με την γυναικεία ομάδα η οποία πέρυσι ανέβηκε αήττητη από την Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ στην Α2 με 20 σερί νίκες, ο προπονητής Γιώργος Δεναξάς τόνισε:

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία από τις 20 Αυγούστου και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής στο γήπεδο, δουλεύουμε με διπλές προπονήσεις σε πολύ καλό ρυθμό, με φουλ παρουσία των παικτριών, χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Για την χρονιά που έρχεται, μπορούμε να πούμε ότι είναι μια ιδιάζουσα χρονιά, δεν θα είναι σαν τις άλλες, η πανδημία έχει συγκλονίσει τα πάντα και καλούμαστε και εμείς να αγωνιστούμε κάτω από τις οδηγίες που μας έχουν επιβάλλει.

Πιστεύω το πρωτάθλημα μας (Α2 γυναικών) θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα μας απαλύνει τον πόνο ότι θα παίζουμε με άδειες κερκίδες, θα έχουμε τουλάχιστον θέαμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις αλλαγές στο φετινό ρόστερ, όπου αποχώρησαν ορισμένες βασικές αθλήτριες και αποκτήθηκαν κάποιες άλλες, ο τεχνικός της ομάδας της Ν. Σμύρνης, σχολίασε:

«Από το περυσινό ρόστερ έφυγαν η Στέλλα Γκιούρδα και η Ελισάβετ η Παπαγεωργίου, οι οποίες πήγαν στην Αμερική για σπουδές και στη θέση τους, ήρθαν δύο ταλαντούχες αθλήτριες, δικές μου επιλογές, η Σοφία Λακασά και η Τόνια η Κοντούδη. Μέχρι στιγμής στην προετοιμασία η ομάδα δείχνει τρομερή ενέργεια, το οποίο είναι το ζητούμενο το δικό μου. Τα παιδιά τα καινούργια που έχουν έρθει στην ομάδα, έχουν πλήρως εξοικειωθεί με το κλίμα, με το περιβάλλον, με τον τρόπο δουλειάς μου, με τον τρόπο προπόνησης, με την φιλοσοφία που θέλω να περάσω στην ομάδα για το πώς θα αγωνίζεται. Βρισκόμαστε προς το παρών σε ένα πολύ καλό δρόμο, δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ακόμη, αλλά είμαστε σε παρά πολύ καλό δρόμο».

Τέλος για τους στόχους της φετινής σεζόν, ο τεχνικός του Μίλωνα που θα είναι και στο προπονητικό τιμ της ανδρικής ομάδας του συλλόγου της Ν. Σμύρνης, υποστήριξε:

«Στόχος είναι να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα, για αυτό δουλεύουμε, για αυτό προσπαθούμε, δεν υποτιμούμε κανένα, τους σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, αλλά δεν φοβόμαστε και κανένα».

Επαναλαμβάνω οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι να πάρουμε το πρωτάθλημα, για αυτό θα παλέψουμε και εννοείται αν είναι κάποια ομάδα εκτός Μίλωνα που θα πάρει το πρωτάθλημα, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα της δώσουμε συγχαρητήρια.»

Για τις αναπτυξιακές ομάδες του συλλόγου δήλωσε:

«Οι νεάνιδες του Μίλωνα είναι πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΔΑ και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε αλλα να προχωρήσουμε στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Πέρυσι είχαμε μια ήττα όλη και όλη, δίκαια, από τον Απόλλωνα Πάτρας. Για τη νέα περίοδο έχουμε βάλει τον πήχη ένα κλικ παραπάνω.

Θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, πολύ καλή ομάδα είναι και οι κορασίδες μας, είναι καλύτερη από πέρυσι με βάση την χρονιά που πέρασε και την δουλειά που έχει γίνει, και θεωρώ ότι φέτος αυτά τα τμήματα θα έχουν μια καλή πορεία.»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ