1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2020 14:22

Σημαντικές μεταγραφές για τη νησιωτική ομάδα του ΑΣ Άθλησης

Εκτός από τα θλιβερές εξελίξεις στη Μόρια και τα γεγονότα με τους χιλιάδες πρόσφυγες που μονοπωλούν την επικαιρότητα, στο νησί της Λέσβου παίζεται και βόλεϊ και υπάρχουν ομάδες όπως το ΑΣ Άθληση και ο ΑΟ Μυτιλήνης που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα εκπροσωπεί το νησί.

Συγκεκριμένα το ΑΣ Άθλησης ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών από τον γειτονικό ΑΟ Μυτιλήνης, Δουλαβέρη, Κατσακούλη, Μόκαλη (φωτό) και τον Σιμπιράκη απο τον Πολις Καλλιθέας, ώστε να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει:

«Το Α.Σ Άθληση ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους Δουλαβέρη Μιχαήλ, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του διαγωνίου, τον Κατσακούλη Παναγιώτη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού, το Σωκράτη Μόκαλη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου. Οι παραπάνω αθλητές αγωνίζονταν στο Α.Ο Μυτιλήνης τα προηγούμενα έτη.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Α.Ο Μυτιλήνης, για την παραχώρηση των αθλητών, δέιχνοντας ότι για το καλό του αθλήματος, συμβάλει ενεργά παραχωρώντας τους αθλητές, ώστε να δημιουργηθεί μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που θα εκπροσωπεί το νησί της Λέσβου.

Επίσης, ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Σμπιράκη Γεώργιο γεννηθείς το 1993, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν με τα χρώματα, της Πόλις Καλλιθεάς. Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε όλους τους αθλητές και να τους ευχηθούμε υγεία και είμαστε σίγουρο,ι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό, για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του.»

Στο ρόστερ του Άθλησης ανήκουν ακόμη και οι Κωνσταντίνος Δημούδης και Θωμάς Μαρινάκης, που έχουν παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες σπουδάζουν στο γειτονικό νησί της Χίου και πέρυσι φόρεσαν τη φανέλα του Νηρέα Καρδαμύλων καθώς και ο Σπύρο Αγγέλου από τον επίσης γειτονικό Ερμή Παμφύλων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ