1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2020 20:38

Με «στρατηγό» τον Αντώνη Πούμπουρα συνεχίζει για 11η χρονιά ο ΑΣ Παπάγου

Με 13 ανανεώσεις, τρεις μεταγραφές και μία επιστροφή, ολοκληρώθηκε το ανανεωμένο ρόστερ της γυναικείας ομάδας του ΑΣ Παπάγου, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 στην Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑΑ.

Στον πάγκο της ομάδας θα συνεχίσει για 11η χρονιά, ο εμβληματικός προπονητής, Αντώνης Πούμπουρας, συνεργάτης του θα είναι η πρώην πασαδόρος Κατερίνα Πετρουλάκη που αποσύρθηκε ενώ αποκτήθηκαν δύο κεντρικές, Κατερίνα Καπάτου από ΑΟΝΑ κα Δέσποινα Μάγγελ από Νίκη Αμαρουσίου, η πασαδόρος, Κομβόκη-Ζάγγου από τον Απόλλωνα Αγ. Δημητρίου και επέστρεψε από τη Λαμία, η επίσης πασαδόρος Τζωρτζίνα Καϊμάκη.

Ανανεώσεις και μεταγραφές

Αρχικά ανανέωσαν τη συνεργασία τους και συνεχίζουν στον Παπάγου, η πασαδόρος Γεωργία Μανώλαινα (5η χρονιά), οι διαγώνιες Μικαέλα Μπουντούρογλου (3η), Αντιγόνη Λινοξυλάκη (γηγενής) κι Ιρένα Τζινιέρη (2η), οι κεντρικές Λουκία Παπαγιαννοπούλου (γηγενής) και Ρόουζ Οκούνγμποουα (4η), οι ακραίες Σοφία Κατσίκα (γηγενής), Νάντια Μωραιτίδη (γηγενής), Βάσια Καραντζοπούλου (5η), Στεφανία Μαραγκού (2η) κι Έλενα Βονόρτα (2η) και οι λίμπερο Ισιδώρα Γούλα (3η) και Λαμπρινη Γεωργαντά (3η).

Στην ομάδα επέστρεψε η πασαδόρος Τζωρτζίνα Καιμάκη (1997-ΑΟ Λαμίας 2013), αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της στη φυσιοθεραπεία ενω με αποδέσμευση αποκτήθηκαν η κεντρική Κατερίνα Καπάτου (1999-ΑΟΝΑ), η πασαδόρος Κομβόκη-Ζάγκου (2002-Απόλλων Αγίου Δημητρίου) κι η κεντρική Δέσποινα Μάγγελ (1999-ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου).

Επίσης σε σχέση με την περυσινή ομάδα θα παραμείνουν στο δυναμικό του ΑΣ Παπάγου, αλλά χωρίς να μπορούν να προσφέρουν λόγω οικογενειακών η επαγγελματικών υποχρεώσεων οι αθλήτριες:  Ελεάννα Γεωργαντά (1986-πασαδόρος), Λυδία Βλάγκα, κεντρικός (1992-κεντρικός)

Στο τεχνικό επιτελείο των «Στρατηγών», συνεχίζει εκτός απο τον Αντώνη Πούμπουρα για 11η χρονιά και ο γυμναστής Άρης Καραθανάσης για 4η χρονιά. Ως άμεσος προπονητικός συνεργάτης, στη θέση του Νικηφόρου Γιαννόπουλου που θα συνεχίσει στον Πορφύρα, ανέλαβε η πρώην πασαδόρος Κατερίνα Πετρουλάκη, η οποία σταμάτησε από την ενεργό δράση και θα προσφέρει τις πολύτιμες εμπειρίες της στην προσπάθεια της ομάδας για διάκριση στην αγωνιστική περίοδο της Β΄εθνικής γυναικών το 2020-21.

 Τέλος η διοίκση του ΑΣ Παπάγου ευχαριστεί τον ΑΣ Λοκρό Αταλάντης και τον ΑΟΝ Αργυρούπολης για την συμφωνία και συνεργασία τους, στις παραχωρήσεις των αθλητριών Μανώλαινα και Μπουντούρογλου αντίστοιχα, με ελεύθερη μεταγραφή, μετά από σειρά ετών παραχωρήσεων με υποσχετική.

Οι αντίπαλοι στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα Β εθνικής ΕΣΠΑΑΑ

Για το Κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ, ο ΑΣ Παπάγου κληρώθηκε να αγωνιστεί με τον ΑΠΟ Δάφνης Αγίου Δημητρίου (ομάδας Τοπική1 ΕΣΠΑΑΑ) εκτός έδρας. Ο αγώνας θα οριστεί στο διάστημα 30/09 ως και 05/10.

Για το πρωτάθλημα γυναικών (οι αγώνες γίνονται κάθε Δευτέρα), ο ΑΣ Παπάγου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες κατά σειρά τις εξής ομάδες (έναρξη αγώνων 12/10): ΣΦΑΜ Φοίβο (εκτός), ΑΕ Γκράβας (εντός), ΓΣ Κορωπίου (εκτός), ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου (εντός), ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου (εκτός), ΑΕ Μαγκουφάνας "Αθηνα 2004" (εντός), ΑΣΠ Ίωνες (εκτός), ΓΣ Χαλανδρίου (εκτός), ΑΟ Νέοι Βύρωνος (εντός), ΓΣ Απόλλων Αγίου Δημητρίου (εκτός), ΑΣ Τυφών (εντός).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ