1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2020 10:37

Η Κουβανή διαγώνια Πέρεζ το πρώτο χτύπημα του Παναθηναϊκού-Πασσιά στην πάσα

Ο Παναθηναϊκός έβαλε μπροστά τις μηχανές στο γυναικείο βόλεϊ και η πρώτη του επιλογή έρχεται από την Κούβα αλλά με πλούσια καριέρα.

Η διαγώνια Σάντσεζ Πέρεζ σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA θα είναι η πρώτη ξένη του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, φέρνει την Ελλάδα την 31χρονη Κουβανή διαγώνια,  Σάντσεζ Πέρεζ.

Το τριφύλλι κάνει την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, με την απόκτηση της έμπειρης παίκτριας, η οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκική Ιλμπανκ Ανκάρα.

Η 31χρονη διαγώνια έχει ένα πολύ δυνατό βιογραφικό. Συγκεκριμένα το 2008 ξεκίνησε την καριέρα της στην Ciubab Habana, στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια.  Στη συνέχεια και για ένα χρόνο φόρεσε την φανέλα της ομάδας από το Καζακστάν, Αλμάτι. Η ύψος 1,91 διαγώνια τη σεζόν 2014-15 έπαιξε στη Βολέρο της Ζυρίχης ενώ το 2015-16 αγωνίστηκε στην ομάδα των Καννών. Από το 2016 αποφάσισε να μετακομίσει στην Τουρκία και αγωνίστηκε με τη φανέλα τεσσάρων ομάδων ( İdmanocağı SK, 2017-2018 Halkbank Ankara, 2018-2019 Çanakkale Belediyespor,2019-2020 İlbank Ankara). Επίσης με τη φανέλα της Εθνικής Κούβας έχει αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008. Όπως καταλαβαίνετε μίλαμε για μια παίκτρια που έχει πολλές παραστάσεις στην καριέρα της και μπορεί να δώσει ποιότητα και σίγουρες λύσεις στην ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού.

Toυ Θάνου Νικολογιάννη

Πηγή sdna.gr

Με τον Παναθηναϊκό συμφώνησε και η πασαδόρος Κωνσταντίνα Πασσιά

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Πασαδόροι: Κωνσταντίνα ΠασσιάΚεντρικές: Ναταλία Μεταξά, Ιωάννα ΚασδοβασίληΛίμπερο: Λεωνίδου ΕβίταΑκραίες: Σοφία ΚοσμάΔιαγώνια: Σάντσες Πέρεζ(Κουβ), Τσιτσιγιάννη ΜαρίαΠροπονητής: Γιώργος Δερμάτης

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ