1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-07-2020 21:45

Μήνυμα Πανταλέων: «Να βρεθούν 50 χιλιάδες Παναθηναϊκοί…»

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων, εκτός από την πρόκριση των «πρασίνων» στον τελικό, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει των μεθαυριάνων εκλογών του Ερασιτέχνη, υποστηρίζοντας:

«Μετά από πολλά χρόνια ξαναπαίξαμε σε αυτό το γήπεδο. Μακάρι να φιλοξενείται βόλεϊ κάθε χρόνο σε αυτές τις εγκαταστάσεις.

Η ομάδα μας επιστρέφει σε τελικούς μετά από 10 χρόνια. Πρέπει να θυμίσουμε ότι αυτή η ομάδα έπαιζε πριν χρόνια τελικό πλέι άουτ για να σώσει την κατηγορία. Μέσα σε δύο χρόνια επέστρεψε στους τελικούς και την κατάκτηση τίτλων.

Ένα γκρουπ ανθρώπων δίνουν αγάπη και συναίσθημα στον σύλλογο και μόλις βρέθηκε η διοικητική σταθερότητα ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω τι θα γίνει στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται πλήρης και έχει το πλεονέκτημα.

Η πιο σημαντική υπόθεση είναι στις εκλογές του ερασιτέχνη που είναι την Τρίτη να βρεθούν 50 χιλιάδες άνθρωποι από τα εκατομμύρια των Παναθηναϊκών και να γραφτούν μέλη. Μόνο έτσι ο σύλλογος θα είναι αυτάρκης και πρωταθλητής και σε όλα τα σπορ.

Θα διεκδικεί ακόμη και ευρωπαϊκούς τίτλους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν 50 χιλιάδες άνθρωποι που αγαπούν τον Παναθηναϊκό και δεν μπορούν να γραφτούν μέλη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ