1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2020 14:32

Ενίσχυσαν την επίθεση τους τα Βριλήσσια με την Σοφία Αποστολάκη

Τρίτη μεταγραφή για την ομάδα των Βριλησσίων, καθώς μετά την πασαδόρο, Μαρία Μικέλη και την κεντρική Αφροδίτη Γιώτα, η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων, ανακοίνωσε την απόκτηση της Σοφίας Αποστολάκη.

Η 26χρονη (1μ78) Χανιώτισσα ακραία που έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Ακρωτηρίου, ΣΦΠ Χανίων, ΓΑΣ Μεσσαρά θα είναι η αντικαταστάτρια της Σοφίας Γκρέκα.

Με την παρουσία της Αποστολάκη, η οποία είναι μια αξιόπιστη σκόρερ, τα Βριλήσσια, δυναμώνουν αρκετά στην επίθεση ενόψει της καινούργιας χρονιάς στην Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Αποστολάκη αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΦΟ Βριλησσίων ανακοινώνει την απόκτηση της ακραίας Σοφίας Αποστολάκη, η οποία συμφώνησε να ενισχύσει την ομάδας μας στην Pre League την σεζόν 2020-21.

H 26 χρονη Αποστολάκη ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία το βόλεϊ στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην ομάδα του Ακρωτηρίου ενώ συνέχισε στον ΣΦΠ Χανίων και στον Μεσσαρά, όπου την περίοδο 2018-19 έκανε αισθητή την παρουσία της με τον νεοφώτιστο Κρητικό σύλλογο στην Πρι Λιγκ.

Την σεζόν που έληξε συνέχισε στην Pre League με την φανέλα της Κορίνθου.Καλωσορίζουμε την Σοφία στον ιστορικό σύλλογο μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.»

 

ΦΩΤΟ: Greekvolley.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ