1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2020 01:05

Τέλος και η Τζένιφερ Νογκουέρας απο την Σαντορίνη που συνεχίζει στην Βάσας

Παρελθόν από τον ΑΟ Θήρας αποτελεί και η τρίτη φετινή ξένη ( Μπρίνκμαν, Μετάρο) που είχε η νησιωτική ομάδα στο ρόστερ της, καθώς η Τζένιφερ Νογκουέρας, θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ουγγαρία και την Βάσας.

Την 28 χρονη (1μ85) Πορτορικάνα πασαδόρος που έκανε πολύ καλή χρονιά με την ομάδα της Σαντορίνης και την βοήθησε καθοριστικά να τερματίσει στην δεύτερη θέση,ανακοίνωσε και επίσημα ο Ουγγρικός σύλλογος.

Η Τζένιφερ Νογκούερας αρχικά στις δηλώσεις της έπλεξε το εγκώμιο της διοίκησης της Σαντορίνης για την οργάνωση της ομάδας αλλά και την στήριξη που είχε κατά τη διάρκεια της καραντίνας που πέρασε στο νησί αλλα και για να βρει πτήσεις και να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Βάσας υποστήριξς:

«Γνωρίζω ότι οι προσδοκίες στη Βάσας είναι πολύ υψηλές, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς τίτλους στην Ουγγαρία.Ελπίζω να πετύχουμε πολλές νίκες με τις συμπαίκτριες μου και να δώσουμε πολλές χαρές στους φιλάθλους μας.

Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στο γήπεδο και να αγωνιστώ με όλη μου την καρδιά για να πάει όσο ψηλότερα η Βάσας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ