1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2020 19:05

Πορφύρας: Ανανέωσε με επτά αθλήτριες και έχρισε αρχηγό την Θαλασσινού

Ο Πορφύρας, πιστός στη φιλοσοφία του που τον οδήγησε μέχρι την 6η θέση στη Volleyleague και στα Κύπελλα Ευρώπης, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με 7 αθλήτριες για την γυναικεία ομάδα, εκ των οποίων οι 5 προέρχονται από την ακαδημία του.
Μετά την αποχώρηση της Άννας Φωτεινού, αρχηγός χρίστηκε η 25χρονη ακραία Εβελίνα Θαλασσινού, γέννημα θρέμμα του Πορφύρα, του οποίου τη φανέλα θα φοράει για 16η σεζόν.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα:

Με αρχηγό την 25χρονη Εβελίνα Θαλασσινού, που θα αγωνισθεί για 16η σεζόν με την φανέλα του Πορφύρα, θα πορευθεί η ομάδα μας στη σεζόν 2019-2020.

Μαζί με την Εβελίνα μας, συνεχίζουν να στηρίζουν στην Α1 τον Πορφύρα, πιστές στην ομάδα, οι Ειρήνη Νικολάκη ( 24 ετών, πασαδόρος ), Πετρίνα Μπουτσελάκου ( 20 ετών, λίμπερο ), Νίκη Σταματίου ( 20 ετών, κεντρική ), Αλεξία Καλόσακα ( 18 ετών, ακραία ), Μαρία Κοκκόνη ( 16 ετών, ακραία ), Αναστασία Σακιζλή ( 14 ετών, διαγώνια ).

Από τις 7, οι 5 προέρχονται από την Ακαδημία μας, η Νικολάκη είναι γέννημα-θρέμμα της γειτονιάς μας ενώ η Αλεξία ( στην οποία ευχόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα στις Πανελλήνιες εξετάσεις που ολοκληρώνονται για εκείνην τώρα ) έπαιξε με τις Νεάνιδες μας στην τελευταία σεζόν.

Μαζί με τις Ποντικάκη, Νόβη Γκούρα, έχουμε κορμό 9 αθλητριών και συνεχίζουμε με την δική μας φιλοσοφία.

Κάθε άλλο νέο, στην ώρα του.

Ο Πορφύρας πάντα ξέρει τι και πότε πρέπει να κάνει, με σχέδιο, συνέπεια και υπομονή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ