1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2020 21:09

Ανανέωσε με τον Ιωνικό Νίκαιας η Ράνια Παναγοπούλου

Στον Ιωνικό Νικαίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Ράνια Παναγοπούλου. Τη νεαρή ταλαντούχα λίμπερο, η οποία βοήθησε σημαντικά στην φετινή άνοδο της ομάδας από την τοπική 2, η διοίκηση του συλλόγου της Νίκαιας την επιβράβευσε με την παραμονή της και τη νέα χρονιά στην ομάδα, στο τοπικό πλέον πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση της Ράνιας Παναγοπούλου αναφέρει:

«Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Ιωνικού Νίκαιας και της Ακαδημίας Elite Star Volley Academy ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Ράνια ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ.

Η Ράνια, είναι από την περσινή χρονιά αναπόσπαστο μέρος του Nikaia volley project που υλοποιούμε με σταθερά βήματα και μεγάλη επιτυχία. Πέρσι πρωταγωνίστησε με την ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας και συνεισέφερε τα μέγιστα στην πολύ επιτυχημένη πορεία και άνοδο της ομάδας του Ιωνικού στην πρώτη χρονιά επανέναρξης της λειτουργίας του τμήματος βόλεϊ.

Ήταν λοιπόν φυσικό να ανταποκριθεί άμεσα στην αγάπη του κόσμου και στην προ(σ)κληση και την προοπτική να συνεισφέρει και η ίδια στο project της επιστροφής του Ιωνικού Νίκαιας στη φυσική του θέση, στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες

.Η Ράνια μαζί με τις συμπαίκτριές της θα σηματοδοτήσει ένα ακόμη νέο μεγάλο ξεκίνημα για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιωνικού Νίκαιας για την επίτευξη φιλόδοξων και απαιτητικών στόχων που έχουν τεθεί για την επόμενη 3ετία.

Δίνουμε εκ νέου ραντεβού στα γήπεδα όπου θα δώσουν το δικό τους μοναδικό καλωσόρισμα στην ίδια και σε όλη την ομάδα για την επόμενη αθλητική περίοδο, οι φίλοι και οπαδοί του Ιωνικού Νίκαιας

!ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ VOLLEY

ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ